Butorović spremio otkaz za Đuričića

Novosadska Vojvodina je još jednu sezonu u kojoj su “jurena oba trofeja” završila bez uspeha, čak i bez plasmana u kvalifikacije za evropske kupove.

Izvor:

Utorak, 18.05.2010.

10:42

Default images

Posle neuspeha u oba takmičenja predsednik Ratko Butorović najavio je smenu trenera, a trener Đuričić čeka odluku.

Vojvodina je promenila najviše trenera tokom sezone, Dragoslav Stepanović je odradio letnje pripreme, smenjen je tokom jesenjeg dela prvenstva, Zlatomir Zagorčić je vodio tim do dolaska Branka Babića, a ovja je smenjen proletos.

Nasledio ga je Milan Đuričić, sledeći na listi ‘otpisanih’...

Svi ljudi u klubu ni za prvi tim podneće izveštaje Upravnom odboru. Detaljno ćemo sve analizirati i doneti odluke. to će biti urađeno za nekoliko dana,” rekao je Ratko Butorović za Sportski žurnal.

Predsednik Vojvodine dodao je i da ne razume poruke koje dobija od dosadašnjeg trenera Milana Đuričića.

Izjavio je da nema sile koja ga može zadržati u Vojvodini a potom da ne želi da podnese ostavku. Meni to zvuči protivrečno,” kaže Butorović.

Đuričić je ekipu preuzeo posle 17. kola, nije uspeo da popravi plasman u Jelen Superligi i osvoji mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, u Lav kupu Srbije je pobedio Partizan u polufinalu ali i izgubio u finalu od Crvene zvezde.

Na rukovodstvu je da donese odluku. očekujem da će se uskoro nešto više znati, možda već kada porazgovaram sa čelnicima kluba,” rekao je Đuričić.

Prvi pomenuti trener koji bi mogao u Novi Sad, Radovan Ćurčić, rekao je da o tome nema ni govora, a čaršija pominje više imena, na ‘vrhu neformalne liste kandidata’ su Đoko Hadžijevski i Dejan Vukićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: