Vuds: "Lagao sam i varao"

U svom prvom razgovoru sa medijima od novembra Tajger Vuds je preuzeo odgovornost za sve bračne probleme i priznao je da je lagao i prevario mnoge ljude.

Izvor: JT

Ponedeljak, 05.04.2010.

22:47

Default images

"Lagao sam mnoge ljude, prevario sam mnoge ljude", rekao je najbolji golfer današnjice na prepunoj konferenciji za štampu održanoj u Agasti, "Uz to sam i sebe prevario, i sve to je bilo brutalno".

Vuds nije igrao profesionalno golf of novembra, kada je trijumfovao na Mastersu u Australiji, posle kojeg su otkrivene brojne afere koje je imao. Američki golfer je imao konferenciju za štampu pre skoro dva meseca, ali se na njoj samo obratio medijima, a ovoga puta je bilo dozvoljeno da mu se postave pitanja i to pre njegovog povratka na Masters, koji će se desiti u četvrtak.

"Pre dolaska ovde nisam znao šta mogu da očekujem, kako će me dočekati. Ali, moram da kažem da su svi bili divni i oduševljen sam podrškom. Ljudi su mi ovde tokom godina ukazivali puno poštovanja, ali mi ovo sada znači mnogo više", istakao je Vuds.

Vuds je obećao da će pokušati da više ne bude toliko temperamentan na terenu, kao i da će se više fokusirati na život van terena.

"Više nije važno da li ću osvojiti titulu, već kako ću živeti svoj život. Moram da budem bolji čovek, mnogo bolji nego ranije. Ako osvojim titule usput biće odlično, ali želim da pomognem ljudima na tom putu", rekao je Vuds.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: