Mrđu želi Red Bul, Brkića Italijani

Najbolji strelac Vojvodine mogao bi u Austriju, dok se za golmana Brkića interesuju italijanski klubovi, prenosi 'Sportski Žurnal' od ponedeljka.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Ponedeljak, 05.04.2010.

11:23

Default images

Ekipa Vojvodine sa velikim ambicijama dočekala je ovu sezonu, ali rezultati su daleko od očekivanih. Ipak, nekolicina pojedinaca igra u skladu sa očekivanjima. Na prvom mestu tu su napadač Dragan Mrđa i golman koji će najverovatnije putovati u Južnu Afriku kao rezerva, Željko Brkić.

Prema pisanju "Sportskog Žurnala" upravo ovaj tandem mogao bi preko granice na kraju sezone.

Za Dragana Mrđu, trenutno najboljeg strelca JSL, koji je u subotu postigao jedan i 'namestio' drugi gol protiv BSK-a, interesuje se austrijski Red Bul iz Salcburga koji ponovo ima ambicije da pokuša da se kvalifikuje u Ligu šampiona.

Pored Red Bula, za Mrđu se interesuje još nekolicina klubova.

Golman Željko Brkić interesantan je klubovima iz Italije, na prvom mestu tu su Udineze i Katanija. Tandem Vojvodine otputovao je u Japan, a po povratku, osnovni cilj 'Lala' je pokušaj osvajanja nacionalnog kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: