Đoković: "Izgubio sam fokus"

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Dubaiju pobedom protiv Giljerma Garsije Lopesa, ali je tokom meča imao dosta uspona i padova.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 22.02.2010.

20:20

Default images

"Nije prijatno kada dopustiš protivniku da se vrati posle zaostatka od 5:0 i servira za izjednačenje. Sam sam kriv za to. Izgubio sam fokus", istakao je Đoković koga je sa tribina bodrila grupa mladih u srpskoj narodnoj nošnji. "Igrao sam, ipak, prvi meč na otvorenom još od Otvorenog prvenstva Australije. Još se navikavam na takve uslove", dodao je srpski teniser.

Đoković u Dubaiju pokušava da prvi put u karijeri odbrani titulu šampiona nekog turnira.

"Zaista se nadam da će mi konačno uspeti", rekao je drugi teniser sveta koji će se u drugom kolu sastati sa kolegom iz reprezentacije Srbije Viktorom Troickim.

Nagradni fond turnira u Dubaiju iznosi 1.619.500 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: