Ferguson: "Treba nam odbrana!"

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je posle poraza od Fulama 3:0 da su povrede skupo koštale ’Đavole’.

Izvor: B92, sportinglife

Nedelja, 20.12.2009.

18:14

Default images

Junajted je u Londonu u odbrani igrao sa 21-godišnjim Ričijem de Letom i dvojicom veznjaka – Flečerom i Karikom. „Ako želimo titulu, potrebni su nam naši glavni odbrambeni fudbaleri. Što pre, to bolje. Svi daju sve od sebe, a i medicinski tim radi prekovremeno. Trenutno ne vidim svetlo na kraju tunela, to je sigurno“, žali se Ferguson.

„Bili smo slabi u odbrani i nismo mogli ništa da uradimo povodom toga. Moram da saosećam sa igračima, teško je igrati sa fudbalerima sredine terena u odbrani i De Letom koji još nije dovoljno iskusan za ovakve mečeve“, dodao je Ferguson.

Menadžer Junajteda potom je opisao trenutnu situaciju.

“Igrači trenutno imaju dozu samosažaljenja zbog situacije u kojoj se nalazimo. Nismo mogli da prođemo dobro organizovanu odbranu Fulama, bio je to težak dan za nas. Fudbal nije bio na očekivanom nivou”.

Mančester Junajted je trenutno drugi na tabeli sa 37 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: