Tuluz nudi 1,5 milion za Ninkova

Crvenu zvezdu na kraju jesenjeg dela sezone sigurno očekuju značajne promene u igračkom kadru, a crveno-bele bi prvi mogao da napusti Pavle Ninkov.

Izvor: B92, Sport

Četvrtak, 03.12.2009.

12:14

Default images

Dobre partije Ninkova u prvom delu sezone nisu ostale nezapažene, a kao prvi favorit da u svoje redove dovede potencijalnog reprezentativca Srbije pominje se Tuluz, Partizanov protivnik u Ligi Evrope, prenosi “Sport”.

Tuluz je jedini klub koji je do sada kontaktirao Zvezdu, ali je razlika u finansijskim željama dva kluba najveća prepreka u realizaciji transfera. Crveno-beli u prvi mah nisu želeli da pričaju o transferu ispod tri miliona evra, dok Francuzi ne planiraju da daju više od jednog i po miliona. Razlog za to je angažovanje kamerunskog reprezentativca Perije Dumbea, i jer bi u slučaju očekivanog odlaska Albina Ebonda Ninkov bio drugi izbor “ljubičastih”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: