Hej: "Priča se da Valujev smrdi"

Dejvid Hej i Nikolaj Valujev boriće se sedmog novembra za titulu WBA svetskog šampiona, a Englez je već počeo verbalni rat sa Valujevom.

Izvor: B92, BBC

Ponedeljak, 12.10.2009.

22:37

Default images

„Uvek se bolje borim kada razljutim protivnika. Dovešću ga u situaciju da želi da me ubije, a ne samo da me pobedi. Razgovarao sam sa nekoliko momaka koji su bili u ringu sa njim i rekli su mi da je prvo što primete njegov smrad. Tako da se nadam da će se istuširati pre borbe“, smelo je izjavio Hej.

„On nije tehnički dovoljno obučen da pobedi nekoga brzog i iskusnog kao što sam ja. Ipak, ima delova njegove igre koji su efektni – ima veoma dobar i brz kroše, lep aperkat. Ali, biće mu potrebno više od toga da me dobije“, dodao je 28-godišnji Hej.

Englez je potom nastavio sa ’prozivkama’ na račun suparnika.

„On je odvratan tip borca, naginje se i pokušava da uđe u svađu. Ima i dlakave grudi koje su u visini moje glave, a govori se da ne miriše baš najlepše“.

Hej je do sada boksovao na 23 meča i ostvario je 22 pobede, ali je imao samo tri borbe u teškoj kategoriji. Visok je 191cm, što je za 22 cm niže od 36-godišnjeg Valujeva, koji u dosadašnjem toku karijere ima 50 pobeda iz 52 meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: