"Gosti" Partizana u Zemunelu

Treninzi fudbalera Partizana su od ponedeljka zatvoreni za javnost, a poslednje pripreme pred meč sa Žilinom "crno-beli" će obaviti u sredu uveče.

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2009.

12:01

Default images

Ekipa Slaviše Jokanovića sastaje sa slovačkom ekipom u četrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u četvrtak od 20.15 časova. Igrači Žiline dolaze u Beograd u sredu u 14.45 sati i uveče će imati trening na glavnom terenu Partizanovog stadiona.

Kao i pred početak Jelen Superlige Srbije, ni pred utakmicu sa Slovacima fudbaleri Partizana neće davati izjave za medije. Trener šampiona Srbije Slaviša Jokanović imaće u sredu konferenciju za novinare i to će biti jedino obraćanje javnosti pred meč Lige Evrope.

Treninge odrađuje kompletna ekipa Partizana uključujući i oporavljenog Mladena Krstajića. Igračima su u utorak u Zemunelu društvo pravili i sinovi Nenada Đorđevića i Almamija Moreire, Filip i Diego.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: