Metalac počeo pripreme

Košarkaši valjevskog Metalca počeli su pod vođstvom trenera Milovana Stepandića pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 04.08.2009.

10:06

Default images

Klub su napustili centar Radomir Marojević, krilni igrač Nikola Mićević i plejmejkeri Jovan Teodosić i Stefan Atanacković. Angažovana su pojačanja, plej Nenad Stefanović iz čačanskog Borca i bek Predrag Marković, koji je i u prošloj sezoni bio u Metalcu ali je dobio otkaz posle angažovanja Redžija Frimena i Zlatka Bolića, koji je igrao samo utakmice Superlige Srbije.

Predsednik kluba Duško Đukanović rekao je novinarima da je saradnja ponuđena i beku Vladimiru Miškoviću, koji je ponikao u Metalcu, a potom igrao u Poletu iz Novog Bečeja, nekoliko stranih klubova i beogradskoj Vizuri.

Metalac bi želeo da se pojača i na poziciji centra s obzirom na to da je Aleksandar Tanasković izrazio želju da zbog obaveza na Farmaceutskom fakultetu, gde je pri kraju studija, pauzira ove sezone, pa je ponuda upućena Marku Lekiću i Nikoli Iliću.

Lekić je igrao u mlađim selekcijama valjevskog Drafta, a potom i u beogradskim klubovima Atlas i Vrvena zvezda, dok je Ilić, posle Metalca, karijeru nastavio u čačanskom Borcu i FMP-u iz Železnika.

Trener Stepandić je najavio svakodnevne trenige u Valjevu, dva puta dnevno, a predsednik Đukanović kaže da ekipa neće ići na pripreme van Valjeva s obzirom na to da bi "za tih osam do deset hiljada evra mogao da se dovede jedan dobar prvoligaški igrač".

Kontrolne utakmice planirane su posle 20. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: