Šek za Pavlovića i Valasa?

NBA ligaš Klivlend nalazi se blizu dogovora sa Finiksom oko trejda Saše Pavlovića i Bena Valasa za Šekila O’Nila.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2009.

11:46

Default images

Prema navodima medija, dve ekipe imaju usmen dogovor, ali detalji još uvek nisu saopšteni pošto NBA liga prvo mora da odobri transfer. U slučaju da NBA da zeleno svetlo, Klivlend će u zamenu za Pavlovića i Valasa, pored O’Nila dobiti i pravo na izbor u drugoj rundi drafta (46. pik) i izvesnu količinu novca.

Sansi bi trejdom mogli da uštede i oko devet miliona dolara, pošto se Valas nalazi pred penzionisanjem, Pavloviću ističe ugovor, kao i O’Nilu koji bi u poslednjoj godini ugovora trebalo da zaradi 20 miliona.

37-godišnji O’Nil je u svojoj 17. NBA sezoni na 75 mečeva koje je počeo kao starter za Finiks u proseku ostvarivao 17,8 poena, 8,4 skokova, 1,7 asistencija, 1,4 blokada uz 30 minuta na parketu po meču.

Kavalirsi su u finalu Istočne konferencije izgubili od Orlanda sa 4:2, iako su sezonu završili sa 66 pobeda što je bio najbolji skor u ligi. Uparivanjem O’Nila sa Džejmsom, Klivlend bi mogao da parira ekipi sa Floride koja za centra ima sjajnog Dvajta Hauarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: