Srbija Open: Svečano otvaranje

Svečano otvaranje teniskog turnira Srbija Open, koji se igra na terenima SC Srđan Gale Muškatirović zakazano je za ponedeljak.

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2009.

22:04

Default images

Mečevi glavnog žreba počinju po završetku trećeg kola kvalifikacija. Ceremonija otvaranja održaće se na centralnom terenu u 19.30. Nakon svečanog događaja, u 20.00 igraće Viktor Troicki i Sem Kveri. Zbog velikog interesovanja u prodaju su puštene dodatne karte za finalne mečeve, koji će se igrati u nedelju 10. maja.

Posle završnog kruga kvalifikacija na centralnom terenu će u ponedeljak prvo igrati Kristof Rohus (Belgija) – Nikolas Devilde (Francuska), a onda će publika biti u prilici da Filipa Krajinovića koji oko 16 časova igra sa Špancem Marselom Granoljersom.

Organizatori su obezbedili „Ground pass“ ulaznice u neograničenom broju, koje svim posetiocima obezbeđuju ulaz na MGM teniski kompleks i prisustvo svim ponuđenim sadržajima.

Drago mi je što mogu da poželim dobrodošlicu na MGM teniski kompleks svima koji su odlučili da narednih devet dana provedu uživajući na ovom prelepom mestu. Pored mečeva, u našem sportskom selu, svakodnevno će se dešavati zabave, promocije, nagradne igre, gledanje mečeva na velikom platnu i drugo. Nadam se da će ceo Beograd sići na reku i biti u žiži dešavanja koje prati ceo svet“, kaže Goran Đoković, direktor turnira.

Svi ljubitelji tenisa karte za prvi srpski ATP turnir mogu da kupe na blagajnama Beogradske Arene, Bilet servisa i u tržnom centru Delta City. U Novom Sadu i Nišu karte se mogu kupiti preko Bilet Servisa i IPS-a. Postoji i mogućnost online kupovine na sajtu www.ticket.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: