Prvenac Ronalda u Korintijansu

Brazilski fudbaler Ronaldo odigrao je tek drugi meč posle pauze zbog povrede kolena, a već je uspeo da u postigne gol za Koritijans.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 09.03.2009.

14:06

Default images

Utakmica sa Palmerasom završena 1:1, a Ronaldo je ušao u igru kao rezerva u drugom poluvremenu i uspeo da postigne izjednačujući pogodak u sudiskoj nadoknadi vremena. Gol je proslavio zajedno sa publikom, pa je policija morala da interveniše kako bi se utakmica privela kraju. "Žao mi je zbog incidenta, ali nisam mogao da sprečim emocije", rekao je Ronaldo.

Igrač kome su posle povrede pre 13 meseci predviđali kraj karijere, istakao je da je oporavak bio "velika bitka".

"Ne mogu da objasnim kako sam se osećao u tim teškim trenucima", rekao je Ronaldo.

"Postoji put kojim treba da idem. Moram da oslabim kako bih dobio na brzini i pokretljivosti Ovo je samo početak", istakao je napadač koji je u karijeri tri puta bio izabran za najboljeg fudbalera sveta.

Brazilskom fudbaleru pukla je tetiva na levom kolenu u februaru 2008. na meču Serie A Milan - Livorno. To je bila treća ozbiljna povreda u njegovoj karijeri i došla je u trenutku kada je imao problema sa formom i kondicijom.

"Lekari su rekli da više nikada neće igrati, a postigao je odlučujući gol na važnoj utakmici", rekao je trener Korintijansa Mano Mesezes.

Ronaldo je napustio Milan u decembru i došao u Korintijans. Prvi meč je odigrao prošle srede, kada je takođe ušao u drugom poluvremenu, i kada je zaradio modricu na oku pošto jer ga je jedan od reportera udario mikrofonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: