Alonso sa centra srušio "Njukasl"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 20.09.2006.

23:47

Default images

Fudbaleri Liverpula pobedili su Njukasl rezultatom 2:0, u zaostalom meču drugog kola Premijer lige.

Prednost petostrukom šampionu Evrope doneo je Dirk Kajt u 29. minutu. Prvi gol Holanđanin je postigao posle odlične akcije Šabija Alonsa i Stiva Finana.

Otpor „Svraka“ definitivno je slomio Baskijac spektakularnim pogotkom 12 minuta pre kraja utakmice. Bivši igrač Real Sosijedada ponovo je postigao gol sa svoje polovine (prošle sezone protiv Votforda u kupu doneo veliku količinu novca jednom kladioničaru na isti način).

Njukasl je tokom celog meča na Enfildu bio bezopasan, a jedini trenuci u kojima se domaća publika zabrinula bili su zahtevi za penale u dva navrata. Na drugoj strani Kreg Belami i Luis Garsija su promašili nekoliko sjajnih prilika, a bivši član Barselone pogodio je i stativu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: