Stojanović: Prvo mesto je blizu

Fudbaler Crvene zvezde Saša Stojanović rekao je da se ekipa nalazi pod još većim pritiskom pošto je vodećem Partizanu prišla na samo dva boda zaostatka.

Izvor:

Utorak, 24.03.2015.

16:27

Default images
StarSport

"Kada sam zimus dolazio, mislio sam da će veći pritisak biti na šest bodova zaostatka, ali sam se prevario. Lepo je smanjiti prednost na samo dva boda, ali sada je i pritisak još veći. S druge strane, i našem rivalu je sada veći pritisak, sve je to normalno u fudbalu", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Iskusni vezista istakao je da je nije zadovoljan partijom tima u pobedi nad Napretkom (1:0) minulog vikenda.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali uprkos tome smo ušli loše u nju. Srećom, postigli smo pogodak i stekli minimalnu prednost koju smo do kraja meča uspeli da sačuvamo. Odlika dobrih ekipa je da pobedjuju i kad ne odigraju najbolje. Nisam zadovoljan ni svojom partijom. Imao sam povredu tokom nedelje i delom je i to razlog, ali svakako da moram bolje", naveo je Stojanović.

Aktuelni šampion Srbije će posle reprezentativne pauze gostovati u Raškoj Novom Pazaru.

"Mislim da je naredna utakmica protiv Novog Pazara jedna od ključnih u prolećnom delu. To je "vruć" teren, Novi Pazar retko gubi bodove kod kuće, ali mislim da će nam biti nešto lakše zbog toga što neće biti publike. Oni se bore za četvrto mesto i izlazak u Evropu, a mi za prvu poziciju i čekamo još neki kiks večitog rivala kako bismo ih prestigli na tabeli. Blizu smo tom cilju", zaključio je Stojanović.

Akutelni šampioni Srbije nalaze se na drugom mestu na tabeli Superlige sa 45 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: