Embid u ruki sezonu sa šrafovima

Projektovani prvi pik na sledećem NBA draftu Žoel Embid uspešno je operisao stopalo i započeo proces oporavka.

Izvor: SV

Subota, 21.06.2014.

09:39

Default images

Doskorašnji centar Kanzasa je svega nedelju dana pre draft večeri polomio kost u stopalu, u koje su mu ugrađena dva šrafa.

“Operacija je protekla kako treba, uveren sam da će sa adekvatnim lečenjem Žoel biti spreman za svoju ruki sezonu“, rekao je njegov agent Arn Telem.

Krilni centar je do povrede bio najozbiljniji kandidat za prvi izbor na predstojećem draftu, ali je sada veliko pitanje za koga će se odlučiti Klivlend Kavalirsi, odnosno novi trener tima Dejvid Blat.

Embid će zbog povrede i operacije propustiti sve preostale probne treninge, a rehabilitacioni proces mu neće dozvoliti ni da prisustvuje draft večeri, za koju su pozvani Dario Šarić i Jusuf Nurkić.

Opširnije o Draftu možete pročitati u mini specijalu B92 “NBA draft 2014“.

1. Klasa 2003.
2. Da li znate šta je tankovanje?
3. Da li je Endru Vigins novi LeBron?
4. Žoel Embid – dobija li košarka novog Hakima?
5. Parker, Rendl, Eksum, Nejpijer... Ko će da uspe?
6. Gde će Bogdan, Šarić, Nurkić...?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: