Milica na pripremama u Mančesteru

Olimpijska šampionka Milica Mandić trenutno se nalazi u Mančesteru, gde obavlja pripreme sa nacionalnim timom Velike Britanije.

Izvor: JT

Sreda, 16.04.2014.

10:40

Default images

Mandićeva se priprema za Evropsko prvenstvo, koje je na program od 1. do 4. maja. Prethodnih nedelja Milica je učestvovala na nekoliko probnih turnira, kvalifikacionih za Rio 2016. godine, i bila na pripremama na Kopaoniku.

Ovo je samo nastavak priprema posle Kopaonika. Odlazak u Mančester na treninge sa najboljima iz njihovog tima je odavno isplanirana aktivnost. Na njihov poziv smo došli da u pet dana zajedničkim snagama popravimo sadašnju formu pred odlazaka na Evropsko prvenstvo”, rekao je Dragan Jović, trener reprezentacije, “Pored tima Velike Britanije, ovde je i tim Koreje koji je došao da se priprema za njihova predstojeća takmičenja. To je sjajna prilika da u okviru kampa organizujemo nekoliko probnih mečeva”.

Na prethodnom Evropskom prvenstvu, održanom 2012. godine, Mandićeva je osvojila srebrnu medalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: