Dimitrijević tražio raskid ugovora

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević prijavio je klub Arbitražnoj komisiji FSS zbog nagomilanih neisplaćenih ugovornih rata i ličnih dohodaka.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Sreda, 27.03.2013.

21:47

Default images

Takođe, kako pišu "Novosti", Dimitrijević je tražio raskid ugovor na štetu kluba.

On je četvrti fudbaler Zvezde u poslednjih pola godine koji se odlučio na taj potez, posle Marka Perovića, Nikola Šakića i Filipa Jankovića.

"Ne bih da komentarišem... Sve pitajte ljude u klubu", rekao je fudbaler sredine terena za "Novosti".

Kako pišu "Novosti", Dimitrijević se pre izvesnog vremena obratio klupskim funkcionerima, pošto je još početkom novembra izgubio status standardnog prvotimca, a dugovanja prema njemu, kao i prema ostalim igračima, neprestano rastu. Zvezdina „sedmica“ pokušala je da ponudi kompromisno rešenje po pitanju novca, a da zauzvrat dobije dozvolu da nesmetano promeni sredinu. Kada su mu ponuđeni drugačiji, nepovoljniji uslovi, Miloš je odlučio da angažuje advokata i da prava zatraži preko zvaničnih organa FSS.

"Nijednog trenutka nisam zažalio što sam došao u Zvezdu. Privilegija je nositi njen dres i žao mi je što smo za ove dve sezone osvojili samo jedan Kup, a oba puta ostali smo bez titule. Što se tiče mog ličnog učinka, sigurno je da uvek može bolje", kaže Dimitrijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: