"Zvezda favorit, idemo na pobedu"

Trener Hajduka iz Kule Milan Milanović rekao je da je Crvena zvezda favorit u njihovom meču šestog kola, ali da se ipak nada da njegov tim može da pobedi.

Izvor:

Petak, 21.09.2012.

19:17

Default images

Ali dodaje da se ipak nada da njegov tim može da pobedi.

"Znam kako igra Zvezda, nema tu mnogo tajni. Oni su favoriti, a mi se borimo za opstanak i svaki bod nam mnogo znači. Nadam se da, ipak, možemo do prve pobede u sezoni. Svi igraci su spremni i motivisani za sutrasnju (subota) utakmicu", rekao je Milanović.

Meč u Kuli izazvao je veliku pažnju jer je Fudbalski savez Srbije zabranio ulazak na stadion gostujućim navijačima, a Hajduk je objavio da ne može to da ispuni i zatražio je da se meč igra pred praznim tribinama.

Trenutno je u Kuli sastanak predstavnika oba kluba, FS-a i policije, a Milanović je kazao da te tenzije ne utiču na igrače.

"Ne oseca se tenzija oko navijaca. Trudimo se da razmisljamo samo o fudbalu i da se koncentrišemo na igru", rekao je Milanović.

Zvezda je trenutno četvrta na tabeli sa 11 bodova iz četiri utakmice, a Hajduk je 14. sa samo dva osvojena boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: