Bonuči: Konte je veoma važan za tim

Fudbaler Juventusa Leonardo Bonuči rekao je da je trener Antonio Konte bez obzira na suspenziju i dalje od ključnog značaja za njegov klub.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

12:22

Default images

Konte je nedavno suspendovan na 10 meseci pošto nije prijavio dve nameštene utakmice dok je bio trener Sijene.

"Naše pripreme za utakmice s Konteom nam omogućavaju da ostanemo mirni kada izađemo na teren i znamo da ćemo se držati njegovog plana ko god da je na klupi. Mi smo tim s velikim vrednostima, imamo želju da nikada ne odustajemo i možemo da igramo po svome protiv koga god da nastupamo", rekao je Bonuči italijanskoj televiziji Skaj sport.

Konte ipak može da vodi ekipu na treninzima, a štoper Bonuči je rekao da je to krucijalno za njegove saigrače.

"Rad s Konteom tokom nedelje je krucijalan. Mi od njega imamo mnogo toga da naučimo. Ono što se desilo u Ligi šampiona kada smo izjednačili protiv Čelsija na 2:2 dovoljno govori o tome", zaključio je Bonuči.

Ekipu Juventusa za vreme Konteove suspenzije sa klupe predvodi tehnički saradnik u stručnom štabu Masimo Karera.

Juventus je novu sezonu u Seriji A započeo sa tri pobede i tri utakmice i dele prvo mesto sa Napolijem i Laciom, dok su u Ligi šampiona startovali sa 2:2 protiv Čelsija na “Stamford bridžu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: