Jelena Dokić: "Nisam pod pritiskom"

Australijska teniserka Jelena Dokić vratila se u Melburn Park, gde će nastaviti pripreme za sledeću sezonu.

Izvor: B92, Sport

Nedelja, 27.12.2009.

14:47

Default images

Pre prvog gren slema u Melburnu, Jelena Dokić će nastupati na turnirima u Brizbejnu i Hobartu. "Kad god sam igrala u Australiji i ostatak sezone je bio uspešan. Volim da provodim vreme ovde, jer me vežu veoma lepe uspomene. Dolazila sam i kad stvari nisu išle dobro, kada čak nisam bila ni rangirana" izjavila je Jelena Dokić.

Australijska teniserka srpskog porekla je na prošlogodišnjem Australian Openu stigla do četvrtfinala kao 187. teniserka sveta.

"Nisam postavljena za nosioca na Otvorenom prvenstvu Australije, tako da od mene ne očekuje da igram polufinale ili finale. Zdrava sam i spremna, ali nisam pod pritiskom preed gren slem", izjavila je Jelena Dokić.

Nekada četvrta teniserka sveta smatra da se u Australiji očekuje da bolji rezultat postigne Samanta Stosur.

"Mislim da se više očekuje od Sem Stosur nego od mene. Ipak, u Melburnu 2009. sam igrala veoma dobro i vratila se na prave staze", dodala je Jelena Dokić.

Trenutno 56. teniserka sveta trenira sa Bornom Bikićem i dečkom Tinom.

"Povratila sam samopouzdanje, jer sam tokom pauze uspela dobro da se pripremim, saniram povrede i sve dovedem u red, pa se nadam dugoj i uspešnoj sezoni", zaključila je Jelena Dokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: