Huberova i Petrova u finalu dubla

Amerikanka Lajzel Huber i Nađa Petrova iz Rusije plasirale su se u finale ženskog dubla na US Openu.

Izvor: JT

Petak, 10.09.2010.

23:27

Default images

Huberova, koja je u petak u paru sa Bobom Brajanom osvojila titulu u miksu, i Petrova su u polufinalu slavile protiv Jung-Jan Čan iz Kineskog Tajpeha i Kineskinje Đie Ženg sa 6:3, 6:2.

Američko-ruska kombinacija će se u nedelju za titulu borititi sa Vanjom King iz Sjedinjenih Država i Kazahstankom Jaroslavom Švedovom.

Huberova je u karijeri osvojila četiri Gren slema u paru sa Karom Blek, dok će finale na turniru u Njujorku biti prvo uopšte u karijeri za Petrovu na jednom od četiri Gren slem turnira.

Kingova i Švedova su aktuelne šampionke Vimbldona, a na putu do titule su eliminisale obe nedeljne protivnice u finalu. Huberova je tada igrala u paru sa Betani Matek-Sends, dok je partnerka Petrovoj bila Samanta Stosur.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: