Nova vest
Tenis

Četvrtak, 09.09.2010.

21:21

Prvi trofej u Njujorku Bobu Brajanu i Lajzel Huber

Lajzel Huber i Bob Brajan osvojili su titulu na US Openu u konkurenciji mešovitih parova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi favoriti za trofej u Njujorku u finalu su pobedili Čehinju Kvetu Pečke i Pakistanca Aisama-Ul-Hak Kurešija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

I Lajzel Huber i Bob Brajan imaće priliku da nastup na poslednjem Gren slemu sezone krunišu duplom krunom. Bob Brajan zajedno sa svojim blizancem Majkom u petak igra finale u konkurenciji muških parova, a Huberovu, takođe u petak, očekuje polufinale ženskog dubla zajedno sa Ruskinjom Petrovom.

U finalu miks dubla Huberova i Brajan odigrali su taman koliko je bilo potrebno, pošto su oba seta prelomili u najboljem mogućem trenutku, brejkom u sedmom gemu.

Amerikanki rođenoj u Durbanu i Bobu Brajanu to je druga zajednička titula na Gren slem turnirima, nakon trijumfa na Rolan Garosu prošle godine. Hubrovoj je to i ukupno drugi Gren slem trofej u miksu, dok Bob Brajan u ovoj konkurenciji sada ima sedam titula, a ovo mu je bio četvrti trofej u miksu na US Openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve