"Jokić nije ni Janis, ni Lebron, ni Kavaj, ni Džejms"

Legendarni Čarls Barkli nije mogao da ne prokomentariše igre Nikole Jokića u njegovom debitantskom nastupu u NBA plej-ofu.

Izvor: SV

Sreda, 24.04.2019.

10:35

Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Sadašnji komentator dešavanja u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu je konstatovao da potencijalni reprezentativac Srbije ne liči ni na jednog aktivnog igrača.

“Jokić ne zakucava kao Janis Adetokumbo, nije snažan kao Lebron Džejms, ne igra ni kao Kavaj Lenard ni kao Džejms Harden, ali je sjajan igrač“, rekao je Barkli.

Dodao je i da misli da je Jokićevim saigračima zabavno da igraju sa njim.

“On je najbolji asistent među centrima, pogađa trojke, igra leđima... Sjajan je, drago mi je što publika ima priliku da ga gleda“, rekao je Barkli.

Jokić je bio na korak od tripl-dabl učinka u pobedi Denvera nad Sparsima u petoj utakmici serije, ubacio je 16 poena, imao 11 skokova i 8 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: