Kemba Voker van terena 6-8 nedelja

Plejmejker Šarlot Hornetsa Kemba Voker odsustvovaće van terena između šest i osam nedelja zbog povrede meniskusa leve noge.

Izvor: NL

Utorak, 27.01.2015.

09:47

Default images
Beta/AP Photo/Mark Duncan

Voker će biti operisan u Vašingtonu, a trener Hornetsa Stiv Kliford je istakao da će ovo biti veliki udarac za tim.

"On je naš ubedljivo najbolji igrač, a kada nema najboljeg to se oseti u svakom timu. Vidite Kavse bez Lebrona ili Oklahomu bez Durenta. Timovima koji igraju na najvišem nivou us potrebni takvi superstarovi", rekao je Kliford.

Plejmejker Šarlota je u svojoj četvrtoj sezoni u NBA i prosečno beleži 18,8 poena i ima šesti najbolji odnos asistencija i izgubljenih lopti u ligi.

Hornetsi su u odličnoj formi, u poslednjih deset utakmica imaju samo dva poraza i došli su do osmog mesta na Istoku.

Za poslednje mesto u plej-ofu na 'Istoku' najveći kandidati su Bruklin, Detroit i Šarlot, a Netsima se otvaraju vrata za prolaz u doigravanje pošto su druga dva tima zbog povreda ostala bez svojih najvećih zvezda - Brendona Dženingsa i Kembe Vokera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: