Kreće ludilo: Ko može protiv Hita?

U subotu uveče startuje plej-of u NBA ligi, titulu brani Majami, a za B92 je rezulatate prognozirala ekipa od 15 sportskih novinara.

Izvor: SV

Subota, 19.04.2014.

16:43

Default images

Plej-of brekete su popunjavali novinari sa B92, Sport Kluba, Arene, Monda, Glasa Amerike, u rasponu od Beograda do Vašingtona i Dalasa.

Petoro kolega kao budućeg šampiona vidi ekipu San Antonio Sparsa, Oklahoma Siti Tanderi su dobili dva glasa, Indijana jedan, a aktuelni dvostruki šampion Majami čak sedam.

Prema prognozama najmanje iznenađenja bi trebalo da bude u duelu San Antonija i Dalasa, Bruklina i Toronta, te Majamija i Šarlota, dok bi najneizvesnije serije u kasnijoj fazi doigravanja mogle da odigraju ekipe San Antonija i Oklahome, na Zapadu, te Indijane i Majamija, na Istoku.

Takođe je veoma zanimljiva prognoza po kojoj Toronto, trećeplasirani tim Istočne konferencije, nema niti jedan glas, odnosno Bruklin je projektovani apsolutni favorit u međusobnom duelu prve runde plej-ofa.
Kliknite za kompletan raspored
Aktuelni šampion Majami nije uspeo da obezbedi prvu poziciju na kraju regularnog dela sezone, sa pol pozicije u doigravanje ulazi Indijana sa skorom od 56 pobeda i 26 poraza.

Najveće iznenađenje je Toronto, koji je pravo niotkuda stigao do trećeg mesta, dok su potpuno podbacili timovi Njujorka (9. mesto 37/45) i Detroit (11. mesto, 29/53), dok su Milvoki, Filadelfija, Orlando i Boston gotovo svesno žrtvovali sezonu kako bi dobili što bolju poziciju na predstojećem draftu.

Doigravanje u subotu otvaraju Toronto i Bruklin (18.30), te Klipersi i Voriorsi (21.30), a kompletan raspored i najavu plej-ofa pročitajte u našoj rubrici "Teme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: