Kingsi možda ostanu u Sakramentu

Iako je izgledalo kao završen posao, Kingsi će možda ipak ostati u Sakramentu, a ne preseliti se u Sijetl.

Izvor: AK

Subota, 26.01.2013.

01:22

Default images

Naime, milijarder Ron Barkl sastao se u petak sa komesarom NBA lige Dejvidom Sternom u Njujorku, kako bi pregovarao o statusu Kingsa.

Vlasnici tima iz Sakramenta, braća Maluf su već potigla dogovor sa prodajom 65% vlasništva tima za 341 milion dolara menadžeru Krisu Hansenu i direktoru Majkrosofra Stivu Bolmeru koji bi ga preselili u Sijetl, posao mora da odobri Bord NBA lige.

Barkle, supermarket mogul i suvlasnik NHL tima Pitsburg Pigvinsa planira da sa još jednim bogatašem Markom Mastrovom iz severne Kalifornije ubedi čelnike NBA lige da zadrže Kingse u Sakramentu.

Njihov cilj je da zajedno sa gradom sklope plan oko izgranje nove arene i predstave konkurentnu ponudu Hansen-Bolmer grupi.

Da li ćemo i dalje imati Sakramento Kingse, koji su imali veliki broj navijača na našim prostorima pre desetak godina, ili će se Kingsi preseliti u Sijetl i vratiti nam Supersonikse, jedan od najpopularnijih NBA timova, ostaje da se vidi u narednim nedeljama, ili možda mesecima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: