Juiniori FMP pregazili Olimpijakos

Izvor: VI

Petak, 04.05.2007.

13:25

Default images

Juniorska ekipa FMP-a fantastično je startovala na turniru u Atini koji se održava paralelno sa F4 Evrolige. Juniorski tim iz Železnika je u prvom meču po grupama ponizio ekipu Olimpijakosa sa 85:42.

Tim koji sa klupe predvodio Slobodan Klipa lako je izašao na kraj sa domaćinom turnira, a o kakvoj razlici u kvalitetu se radilo, najbolje govori podatak da je naš predstavnik već posle prvog poluvremena imao neverovatnih 49:20.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Milan Mačvan, krilni centar FMP-a koji je postigao 20 poena. U ekipi FMP-a istakli su se i Marko Stojadinovič (13), Aleksandar Zarić (12) i Branislav Djekic sa (10) poena.

"Odigrali smo ozbiljno od samog starta i do kraja meca smo samo povecavali nasu prednost. Dobro je sto smo vec na prvom mecu dokazali da smo dominatni", izjavio je najbolji igrač utakmice Milan Mačvan.

U grupi sa mladim košarkašima FMP-a su još CSKA i Montepaski iz Sijene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: