Mario Đurovski na "Marakani"?

Izvor: B92, Novosti

Utorak, 12.12.2006.

21:40

Default images

Mario Đurovski, igrač Bežanije i sin Milka Đurovskog, nalazi se na korak od povratka u Crvenu zvezdu, prenose "Novosti".

Predstavnici dva kluba u utorak su vodili završne pregovore oko transfera, a prvog dana prelaznog roka u 2007. godini talentovani vezist, trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor.

Đurovski je posle isteka omladinskog staža u Zvezdi odlučio da se dokaže u novom klubu, a sjajnim učinkom u tek završenoj polusezoni izvadio je povratnu kartu za "Marakanu".

Rukovodstvo crveno-belih na čelu sa predsednikom Draganom Stojkovićem i sportskim menadžerom Stevanom Stojanovićem, uz dogovor sa šefom stručnog štaba Dušanom Bajevićem, procenilo je da bi omaleni dribler bio pravo pojačanje u veznom redu, gde je najviše škripalo jesenas.

"Mario zna u igri da pronađe pravo rešenje i smatram da je izabrao pravi put ako hoće da postane veliki igrač. Poseduje ogroman potencijal, a u Zvezdi samo može da napreduje", izjavio je Boško Đurovski, koji je najzaslužniji za povratak bratanca na velika vrata na "Marakanu".

Mario je letos proveo nekoliko dana na probi u francuskom Renu, sada je u igri bio i grčki Panatinaikos, ali je 21-godišnji fudbaler Bežanije ipak odlučio da postane treći Đurovski (posle oca Milka i strica Boška) u istoriji crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: