Utorak, 12.12.2006.

21:40

Mario Đurovski na "Marakani"?

Izvor: B92

Mario Ðurovski na "Marakani"? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

dre

pre 17 godina

izaberi uprava jachu ud slobe,
izaberi klub mishe marjanovica
izaberi boykotovane prazne tribine
izaberi partizan 0 dinamo zg 5
izaberi peticu tikvu
izaberi klub koji je igrao u finalu LS pre 50 godina
izabri plachene navijache
izaberi

delijasm

pre 17 godina

Alo bre Piksi pa dokle.Kolike si samo pare iz Zvezdinog budzeta izdvojio da bi zenici kupio auto,a ne mozes da das malo vise kesa igracu koji je trebao da ti bude okosnica tima u narednih nekoliko godina.Rukavinu i Djurovskog ti uzeli Bjekovic i Zecevic,Bajalicu ce ti uzeti Grci,pa koja su to silna pojacanja koja ces da dovedes.Planiras da dovedes brazilca iz druge grcke lige,STRASNO!!!!Samo PRIVATIZACIJA moze nas fudbal da vrati na stare slave.

montenegrinko montenegrici ci ci

pre 17 godina

kakav zvezda i kakav paltidjan djetic dolazi u pravu ligu.
dolazi u fk grbalj dejo mi rekao iz pouzdanih izvora.

Milan Sd

pre 17 godina

Ne moze groblje da se ne javi...Alo nisam video da se ista pise o drugovima partizanima vec o nasem timu...Sredite stvari kod vas da bi bilo sta pisali koji su igraci za vas...Videcemo da li ce da dodje u nas tim ili ce u nekom drugom pravcu da zavrsi...Nije ni dobar ni los,vec solidan,jer nema neke velike utakmice i mora da odigra neku kvalitetnu utakmicu u Evropi da bi bar malo moralo da se naznaci da li jeste ili nije fudbaler,a ne u ovoj ovcarsko-kaBlarskoj-beogradsoj super ligi...Nije los,ali................

Piksi

pre 17 godina

Idi, daleko ti lepa kuca. Niko ne ucenjuje Zvezdu, za Zvezdu se igra iz ljubavi, za Zvezdu se igra srcem. Ako hoces da zavrsis u ukrajini, turskoj ili grckoj a ne u engleskoj, spaniji ili francuskoj idi u komsiluk. To dosta govori o tebi, odnosno o tvojoj fudbalskoj inteligenciji, a takvi nisu potrebni ozbiljnom timu. Skreni u Humsku kod ostalih propaliteta, molicu.

ogi

pre 17 godina

ma idi gde hoces slino jedan zvezda je veliki klub da bi je neki maneken vuko za nos pa ni ronaldinjo se nebi ovoliko premisljo najsretniji bih bio kada ga ne bi uzeli ni zvezda a ni partizan da se malo spusit na zemlju sad on neki mangup fol ja odoh u italiju na odmor pa cu ondar kad dodjem da razmislim gdje cu preci izgleda da je on neki novi i pele i maradona i platini pa bez njega se nikako ne moze dripac obicni

Mirza

pre 17 godina

Zna se odakle igraci najjbolje i najjlakse idu u vece evropske klubove.Pa iz Partizana nije ni on lud to je rekao i Lzetic.Jesmo mi mozda sada u maloj krizi ali zna se ko je evropski brend.Pozz svima

IZABERI PARTIZAN

pre 17 godina

Izaberi Humsku 1 ● izaberi nepokrivene tribine ● izaberi prastare reflektore i semafor ● izaberi stolice u pogrešnoj boji ● izaberi huk sa juga ● izaberi stadion JNA ● izaberi 4. oktobar 1945. ● izaberi 7-1 ● izaberi ''plavu čigru'' ● izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona ● izaberi Hejsel 1966. ● izaberi: 6 komada to je naša nada ● izaberi Bjekovićev gol u Ljubljani ● izaberi Trifunović-Stojković-Hatunić ● izaberi setno podsećanje na 80-e i kaznenu ekspediciju ● izaberi ''parni valjak'' ● izaberi crno-belo ● izaberi Terazijsku česmu ● izaberi Mocu ● izaberi štajgu u Šidu ● izaberi Parangala + kondom ● izaberi 2-6/4-0 ● izaberi evri go ● izaberi Šajbera ● izaberi Fljamurtari ● izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovića, Dragana Mancea ● izaberi da si crna ovca u društvu ● izaberi da te sudije kradu ● izaberi odlazak na tekmu o svom trošku ● izaberi baštu restorana ● izaberi Mišu Tumbasa ● izaberi ''Uzbunu'' ● izaberi da si uvek glasniji u derbiju ● izaberi ''manastirku'' za oficijelno piće ● izaberi Bajru Župića ● izaberi činjenicu da sa godinama postaješ ludji i ludji i da zanemaruješ porodične obaveze ● izaberi Halu sportova na Novom Beogradu ● izaberi Istambul 1992. ● izaberi bakljadu na šahu ● izaberi Duška Radovića, Miju Aleksića, Rašu Andrića ● izaberi avangardu ● izaberi grlo i dlanove, ne razglas i ''koreografije'' ● izaberi prskalice i bubnjeve bušne ● izaberi skraćeni jug ● izaberi da pri razvodu uzimaš sina, šal i televizor ● izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice ● izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima ● izaberi Darka Tešovića ● izaberi upravu koja će ti svake godine prodati najbolje igrače ● izaberi Njukasl 2003. ● izaberi Bože pravde ● izaberi Srbiju ● izaberi urbani duh Beograda ● izaberi Grobare ● izaberi pametno ● izaberi sudbinu ● izaberi ponos i stav ● izaberi samo jedan klub na svetu celom ●

Zvezdas u dusi

pre 17 godina

U novostima je danas pisalo da je trazio previse pa mu je pixy rekao pa pa. stvarno su debili ako je tako, ne moze zvezda u evropu sa stranicima bez nasih mladih reprezentivaca, sto nisu poslali ponudu rukavini i bajalici. Dajte mu pare pa da vidimo sta zna,,,,,.......

Diogenis

pre 17 godina

Mario se dogovorio sa Partizanom jos u septembru.ovo je bilo paljenje Zvezdasa na kurblu.Koliko je uspelo ,vreme ce pokazati.
Sa ovom ,renoviranom i obnovljenom ,ekipom Partizan dobija sve utakmice do kraja prvenstva.Vermez plus svi ovi momci = SVE POBEDE DO KRAJA PRVENSTVA.Nazalost,mozada, nece biti dovoljno za titulu.Zvezda je puno odmakla i moralo bi stosta da se posreci pa da izgubi 5 utakmica(to nije moguce).

delijasm

pre 17 godina

Cini mi se da niste citali danasnje "Novosti". Mario Djurovski nece na "Marakanu". Ne mogu da verujem da ce takvog talenta pustiti da ode u Partizan.

hagen

pre 17 godina

Ne dolazi u Zvezdu, vec ide u neki drugi klub!!! Sad, da li ce to biti Partizan ili Panatinaikos videce se - ali !!!!!! Ko god ne zeli da igra srcem za Zvezdu u njoj ne treba ni da bude. Malo mu je para sto mu daje Zvezda pa hoce negde drugde!!!! Ja bih igrao za dzabe samo da mi se ukaze prilika. Sada Mario vise nisi ni dobrodosao!!!!!
P.S. takodje pominje se neki izvesni brazilac koji igra u drugoj ligi Grcke?! Koji ce nam taj, da barem nesto vredi igrao bi u prvoj a ne drugoj grckoj ligi

lmilan

pre 17 godina

mario je prosecan igrac i ne znam sta ce takav igrac zvezdi. mozda stric hoce da mu pomogne u karijeri. mislim da je on pravi igrac za partizan, tamo ionako igraju samo neki penzosi i raspadi!

mkd

pre 17 godina

Ma neverovatno je koliko lici na oca. Nazalost, nema njegov talenat (jedan je Milko) a nadam se da nema i njegovu pamet. I jos jednom, ako budemo iskreni, nikad nismo preboleli odlazak Milka. U svakom slucaju geni su tu, samo jos mukotrpan rad i eto vam najbolja moguca kombinacija (the best of Milko and Bosko).

tica2610

pre 17 godina

Na Sportskoj centrali pise da su dogovori otisli dodjavola. Mali nije prihvatio uslove ugovora koji su mu ponudjeni. Stoji info da je "zauvek zatvorio vrata Marakane."

branx

pre 17 godina

Nažalost svih nas Delija i Srba mali Mario je bliži da pređe u Partizan. Tera inat Zvezdi što ga je odbacila posle omladinskog staža (što ga donekle i razumem), ali nije svestan da prvo sebi tera inat! Mario ne inati se već dođi u Zvezdu i postani pravi fudbaler, samo pogledaj gde završavaju zvezdini a gde partizanovi igrači kad odu u inostranstvo! I dalje se nadam u prelazak Maria u Zvezdu i da najzad kupimo dobrog igrača posle dugog vremena. I naravno Liga Šampiona!

MARKO

pre 17 godina

molba urednicima b 92 sacuvajte ove komentare kad bude potpisao za partizan da li ce i onda biti dobar igrac ,PS I BAJALICA JE ZAVRSIO SA PARTIZANOM U SKLOPU BABOVICEVOG TRANSVERA ..
Kralj,bajalica,lomic,rukavina, ,smiljanic,n.marinovic ,djurovski,brnovic(nadj),lazetic, stojkov(jovetic) I markovski(andrija delibasic).
trener dragoljub bekvalac

Grobar Borcha

pre 17 godina

Ma nek ide u zlezdu,sto se mene tice ja ga ne bi ni pustio u Partizan,zna se da je mali cigan u dusi kao i familija mu,i kao takav nam ne treba!!da nam se folira na derbiju i da sanja da je u suparnickom timu!!!BOJKOT!!
DO POBEDE!!!!!!!

Citalac

pre 17 godina

Prema Championship manageru (vodio sam cetiri sezone Bezaniju), Mario Djurovski je:
- odlican tehnicar, pravi pasovi u pravo vreme, vladar sredine terena
- slaba fizicka kondicija (ne vise od 60 - 75 minuta po utakmici)
- mnogo manja plata i vrednost na trzistu od realnih kvaliteta

Klaudinho

pre 17 godina

Za sad nista od prelaska .... Pravac >>>>> HUMSKA 1 .... Mario se nije dogovorio sa Pixijem oko uslova i tesko da ce doci do nastavnka pregovora .

Kokan Bojanic

pre 17 godina

Mario Djurovski nece u zvezdu pisu "NOVOSTI".
Decko je postavio uslove koje pixi nije prihvatio i kako takodje prenosi ovaj list najverovatnije prelazi u Partizan.

Draganb

pre 17 godina

Okej, mali je super i bice mesta ali,,,,
Srednji red ili vezni red zvezde je i danas ok ako se gledaju imena.
Kastiljo, Milovanivic, Perovic, Georgijev, Miljas pa cak i Basta. Sto se Kastilja tice, to je klasicni defanzivac u srednjem redu znaci nije prava 10 (desetka), Georgijev nije pokazo bas nista - cist promasaj, Perovic je stalno povredjen a Miljas je stagnijrao. Milovanovic je ok, pa omda Burzanovic i Mario nebi imali problema da zaigraju u startnoj postavi.
Izbacite ono bure Ailjtona i Tadeua i bice sve ok. Ko je ovaj Bjelica ili Bjelavica?

Ckojo

pre 17 godina

Jutros u tim istim "Novostima" pise da mali ipak prelazi u Partizan..
Ako je tako ima da vazi isto kao i za njegovog oca..idi Milko ...

duh koji hoda

pre 17 godina

Pa dobro, zelim ti da budes bokji od oca, a moj savet ti je da ostanes u nasem najtrofejnijem klubu da ne bi zavrsio kao tvoj otac, a ne da se blamiras u komsiluku.
Takodje, potrudi se da ne nosis helanke...

lol

pre 17 godina

Pa Burzanovic je za njega igracina ! Prvo decko nema snage da igra ozbiljno celu utakmicu , slab je u duelima a i da nesto valjda valjda bi prosao probu u Renu timu koji se godinama bori za opstanak u Francuskoj ligi ! O koromanu ne vredi trositi reci ... klasican alkoholicar ...!

nz

pre 17 godina

Cuvaj se Ronaldinjo,stize Djurovski!Sad ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona.I to ne samo samo Zemaljsku nego i svemirsku.Ma sve trofeje koje postoje.Jel tako ganeri?

Jah

pre 17 godina

Kad ga cika Baja uzme po svoje od malog ce biti neshto. Ogroman talenat i vec dokazan fudbaler koji ce samo sazrevati i rasti u boljeg fudbalera. Samo napred Pixi od mene imash punu podrshku pa makar ti zena garila Ferarija po autoputu Nis Beograd.
A da josh kupi nekog dobrog odbrambenog, Burzanovic je dobar potez sve to stoji, ali treba nam jaca odbrana za evropu (komsije cemo uvek da deremo tu vishe nema dileme, ali nam fali malo evropskog fudbala koji smo i zasluzili kao navijaci najboljeg i najveceg Srpskog fudbalskog kluba - koje je pozat sirom evrope i sveta).

Vlada

pre 17 godina

Idi Brane, nasmejao si me do suza... ali, ne zaboravi da nam treba i mali Rukavina. Bilo bi sjajno da ga preuzmemo Grobarima, jer ne ocekujem da Basta jos dugo igra u Zvezdi. On bi nam legao na desnoj strani, Andjelkovic na levoj, i zavrsili smo sa bekovima.

Grobari su Doktori

pre 17 godina

a kako niste objavili da su blic i sport juce napisali njegovu izjavu da je mario rekao da nece da igra za c.z. i da se zna sa kojim ljudima se dogovarao(p.f.c.)ali to naravno nije bitno jer je partizan u pitanju!!??????pozz za marija i nadam se da nece napraviti gresku pa da ode u zvezdu,pa sta ako mu je stric tamo pa ja sa svojim i nerazgovaram zato sto mi ceo zivot soli o necemu!!!!!GROBARI JUG

koq

pre 17 godina

Pitamo zasto propada nas fudbal...vezni red zvezde...Milijas,Trajkovic,Milovanovic,Kastiljo,Basta,Tadeu,Suziki,Djurovski,ako dodje Burzanovic,Perovic...bespotrebno gomilanje igraca,stvara se negativna atmosvera,a ne zdrava konkurencija...igraci se ne dovode planski nego cim neko malo odskoci od drugih ili u zvezdu ili u partizan...partizan sada sa svim svojim igracima moze komotno da formira jos dva nova fudbalska kluba...a za njih igra Mihajlov,Lazic,Maletic,Zajic,Bajic sve same fudbalske velicine:)))))

civil

pre 17 godina

Zaista ga nisam gledao kako igra, ali kad poredim njegove godine (21) i godine u kojim je Deki Stankovic otisao u Lacio (18) onda mogu da steknem neku sliku o Mariju.

bojan

pre 17 godina

ljudi pa vi se radujete bajalici?? pa on je rodjeni anti talenat,on covek daje autogolove kao ronaldinjo golove... pa takav igrac treba zvezdi??? nikako. a sto se maria tice znam da je extra igrac ali koliko ce mu trebati da se privikne to neznam... koji bre partizan pa on ce na leto da zapali preko,to smem da se kladim...

Realno

pre 17 godina

Kad sam cuo spekulacije da Mario dolazi u Partizan,uplasio sam se(inace sam Grobar).Realno,mnogo veca pojacanja su Lazetic i Rukavina.Mislim,svaka cast decku,ali od njegovog dolaska bi CAK bilo bolje da vrate Babovica(ne daj Boze!).Isti profil igraca,al je Babovic bolji(u krajnjem slucaju,mladi je reprezentativac),mladji,prosao je sve mladje selekcije Partizana,uigraniji sa ekipom i sto je najvaznije-GROBAR,za razliku od prvog(neko ce reci da to nije vazno,al ne bih se slozio!).Da se ne protumaci pogresno-NE BIH voleo da se vrati Babovic,a sad procenite koliko bih voleo da u PFC dodje Djurovski...

ultra 1976

pre 17 godina

Neznam kako ce se Mario snaci u Crvenoj Zvezdi, ali siguran sam da se radi o odlicnom fudbaleru. I ono sto je najbitnije, taj profil igraca nam je najpotrebniji ! Mario, dodji i zablistaj !!!

KezMAN

pre 17 godina

"Đurovski je posle isteka omladinskog staža u Zvezdi, odlučio da se dokaže u novom klubu"... Šta reći na ovaj komentar...

Pele

pre 17 godina

..sa najmladjim klanom Djurovski, Crvena Zvezda ce konacno dobiti pravog igraca za sredinu terena (nismo ga imali od odlaska Dragana Stojkovica) i po osvajanju nove titule u 2007-oj, mozda po prvi put nas najtrofejniji klub uspe odskrinuti vrata Lige Sampiona. Prvo potpis Maria, potom uigravanje sa ekipom, ostalo dolazi samo po sebi..

slovak

pre 17 godina

Ma doci ce on posle nekoliko sezona u Partizan,aj se kladimo...:)

Pa posle u Francusku,pa ce da se vrati kako bi pomogao Partizanu da ne ispadne iz lige (ako jos uvek budu tu zeka&bjeka

KezMAN

pre 17 godina

"Đurovski je posle isteka omladinskog staža u Zvezdi, odlučio da se dokaže u novom klubu"... Šta reći na ovaj komentar...

slovak

pre 17 godina

Ma doci ce on posle nekoliko sezona u Partizan,aj se kladimo...:)

Pa posle u Francusku,pa ce da se vrati kako bi pomogao Partizanu da ne ispadne iz lige (ako jos uvek budu tu zeka&bjeka

Pele

pre 17 godina

..sa najmladjim klanom Djurovski, Crvena Zvezda ce konacno dobiti pravog igraca za sredinu terena (nismo ga imali od odlaska Dragana Stojkovica) i po osvajanju nove titule u 2007-oj, mozda po prvi put nas najtrofejniji klub uspe odskrinuti vrata Lige Sampiona. Prvo potpis Maria, potom uigravanje sa ekipom, ostalo dolazi samo po sebi..

ultra 1976

pre 17 godina

Neznam kako ce se Mario snaci u Crvenoj Zvezdi, ali siguran sam da se radi o odlicnom fudbaleru. I ono sto je najbitnije, taj profil igraca nam je najpotrebniji ! Mario, dodji i zablistaj !!!

Realno

pre 17 godina

Kad sam cuo spekulacije da Mario dolazi u Partizan,uplasio sam se(inace sam Grobar).Realno,mnogo veca pojacanja su Lazetic i Rukavina.Mislim,svaka cast decku,ali od njegovog dolaska bi CAK bilo bolje da vrate Babovica(ne daj Boze!).Isti profil igraca,al je Babovic bolji(u krajnjem slucaju,mladi je reprezentativac),mladji,prosao je sve mladje selekcije Partizana,uigraniji sa ekipom i sto je najvaznije-GROBAR,za razliku od prvog(neko ce reci da to nije vazno,al ne bih se slozio!).Da se ne protumaci pogresno-NE BIH voleo da se vrati Babovic,a sad procenite koliko bih voleo da u PFC dodje Djurovski...

bojan

pre 17 godina

ljudi pa vi se radujete bajalici?? pa on je rodjeni anti talenat,on covek daje autogolove kao ronaldinjo golove... pa takav igrac treba zvezdi??? nikako. a sto se maria tice znam da je extra igrac ali koliko ce mu trebati da se privikne to neznam... koji bre partizan pa on ce na leto da zapali preko,to smem da se kladim...

Grobari su Doktori

pre 17 godina

a kako niste objavili da su blic i sport juce napisali njegovu izjavu da je mario rekao da nece da igra za c.z. i da se zna sa kojim ljudima se dogovarao(p.f.c.)ali to naravno nije bitno jer je partizan u pitanju!!??????pozz za marija i nadam se da nece napraviti gresku pa da ode u zvezdu,pa sta ako mu je stric tamo pa ja sa svojim i nerazgovaram zato sto mi ceo zivot soli o necemu!!!!!GROBARI JUG

koq

pre 17 godina

Pitamo zasto propada nas fudbal...vezni red zvezde...Milijas,Trajkovic,Milovanovic,Kastiljo,Basta,Tadeu,Suziki,Djurovski,ako dodje Burzanovic,Perovic...bespotrebno gomilanje igraca,stvara se negativna atmosvera,a ne zdrava konkurencija...igraci se ne dovode planski nego cim neko malo odskoci od drugih ili u zvezdu ili u partizan...partizan sada sa svim svojim igracima moze komotno da formira jos dva nova fudbalska kluba...a za njih igra Mihajlov,Lazic,Maletic,Zajic,Bajic sve same fudbalske velicine:)))))

civil

pre 17 godina

Zaista ga nisam gledao kako igra, ali kad poredim njegove godine (21) i godine u kojim je Deki Stankovic otisao u Lacio (18) onda mogu da steknem neku sliku o Mariju.

lol

pre 17 godina

Pa Burzanovic je za njega igracina ! Prvo decko nema snage da igra ozbiljno celu utakmicu , slab je u duelima a i da nesto valjda valjda bi prosao probu u Renu timu koji se godinama bori za opstanak u Francuskoj ligi ! O koromanu ne vredi trositi reci ... klasican alkoholicar ...!

nz

pre 17 godina

Cuvaj se Ronaldinjo,stize Djurovski!Sad ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona.I to ne samo samo Zemaljsku nego i svemirsku.Ma sve trofeje koje postoje.Jel tako ganeri?

Jah

pre 17 godina

Kad ga cika Baja uzme po svoje od malog ce biti neshto. Ogroman talenat i vec dokazan fudbaler koji ce samo sazrevati i rasti u boljeg fudbalera. Samo napred Pixi od mene imash punu podrshku pa makar ti zena garila Ferarija po autoputu Nis Beograd.
A da josh kupi nekog dobrog odbrambenog, Burzanovic je dobar potez sve to stoji, ali treba nam jaca odbrana za evropu (komsije cemo uvek da deremo tu vishe nema dileme, ali nam fali malo evropskog fudbala koji smo i zasluzili kao navijaci najboljeg i najveceg Srpskog fudbalskog kluba - koje je pozat sirom evrope i sveta).

Vlada

pre 17 godina

Idi Brane, nasmejao si me do suza... ali, ne zaboravi da nam treba i mali Rukavina. Bilo bi sjajno da ga preuzmemo Grobarima, jer ne ocekujem da Basta jos dugo igra u Zvezdi. On bi nam legao na desnoj strani, Andjelkovic na levoj, i zavrsili smo sa bekovima.

duh koji hoda

pre 17 godina

Pa dobro, zelim ti da budes bokji od oca, a moj savet ti je da ostanes u nasem najtrofejnijem klubu da ne bi zavrsio kao tvoj otac, a ne da se blamiras u komsiluku.
Takodje, potrudi se da ne nosis helanke...

Draganb

pre 17 godina

Okej, mali je super i bice mesta ali,,,,
Srednji red ili vezni red zvezde je i danas ok ako se gledaju imena.
Kastiljo, Milovanivic, Perovic, Georgijev, Miljas pa cak i Basta. Sto se Kastilja tice, to je klasicni defanzivac u srednjem redu znaci nije prava 10 (desetka), Georgijev nije pokazo bas nista - cist promasaj, Perovic je stalno povredjen a Miljas je stagnijrao. Milovanovic je ok, pa omda Burzanovic i Mario nebi imali problema da zaigraju u startnoj postavi.
Izbacite ono bure Ailjtona i Tadeua i bice sve ok. Ko je ovaj Bjelica ili Bjelavica?

Ckojo

pre 17 godina

Jutros u tim istim "Novostima" pise da mali ipak prelazi u Partizan..
Ako je tako ima da vazi isto kao i za njegovog oca..idi Milko ...

Citalac

pre 17 godina

Prema Championship manageru (vodio sam cetiri sezone Bezaniju), Mario Djurovski je:
- odlican tehnicar, pravi pasovi u pravo vreme, vladar sredine terena
- slaba fizicka kondicija (ne vise od 60 - 75 minuta po utakmici)
- mnogo manja plata i vrednost na trzistu od realnih kvaliteta

Kokan Bojanic

pre 17 godina

Mario Djurovski nece u zvezdu pisu "NOVOSTI".
Decko je postavio uslove koje pixi nije prihvatio i kako takodje prenosi ovaj list najverovatnije prelazi u Partizan.

Grobar Borcha

pre 17 godina

Ma nek ide u zlezdu,sto se mene tice ja ga ne bi ni pustio u Partizan,zna se da je mali cigan u dusi kao i familija mu,i kao takav nam ne treba!!da nam se folira na derbiju i da sanja da je u suparnickom timu!!!BOJKOT!!
DO POBEDE!!!!!!!

Klaudinho

pre 17 godina

Za sad nista od prelaska .... Pravac >>>>> HUMSKA 1 .... Mario se nije dogovorio sa Pixijem oko uslova i tesko da ce doci do nastavnka pregovora .

branx

pre 17 godina

Nažalost svih nas Delija i Srba mali Mario je bliži da pređe u Partizan. Tera inat Zvezdi što ga je odbacila posle omladinskog staža (što ga donekle i razumem), ali nije svestan da prvo sebi tera inat! Mario ne inati se već dođi u Zvezdu i postani pravi fudbaler, samo pogledaj gde završavaju zvezdini a gde partizanovi igrači kad odu u inostranstvo! I dalje se nadam u prelazak Maria u Zvezdu i da najzad kupimo dobrog igrača posle dugog vremena. I naravno Liga Šampiona!

MARKO

pre 17 godina

molba urednicima b 92 sacuvajte ove komentare kad bude potpisao za partizan da li ce i onda biti dobar igrac ,PS I BAJALICA JE ZAVRSIO SA PARTIZANOM U SKLOPU BABOVICEVOG TRANSVERA ..
Kralj,bajalica,lomic,rukavina, ,smiljanic,n.marinovic ,djurovski,brnovic(nadj),lazetic, stojkov(jovetic) I markovski(andrija delibasic).
trener dragoljub bekvalac

mkd

pre 17 godina

Ma neverovatno je koliko lici na oca. Nazalost, nema njegov talenat (jedan je Milko) a nadam se da nema i njegovu pamet. I jos jednom, ako budemo iskreni, nikad nismo preboleli odlazak Milka. U svakom slucaju geni su tu, samo jos mukotrpan rad i eto vam najbolja moguca kombinacija (the best of Milko and Bosko).

tica2610

pre 17 godina

Na Sportskoj centrali pise da su dogovori otisli dodjavola. Mali nije prihvatio uslove ugovora koji su mu ponudjeni. Stoji info da je "zauvek zatvorio vrata Marakane."

lmilan

pre 17 godina

mario je prosecan igrac i ne znam sta ce takav igrac zvezdi. mozda stric hoce da mu pomogne u karijeri. mislim da je on pravi igrac za partizan, tamo ionako igraju samo neki penzosi i raspadi!

hagen

pre 17 godina

Ne dolazi u Zvezdu, vec ide u neki drugi klub!!! Sad, da li ce to biti Partizan ili Panatinaikos videce se - ali !!!!!! Ko god ne zeli da igra srcem za Zvezdu u njoj ne treba ni da bude. Malo mu je para sto mu daje Zvezda pa hoce negde drugde!!!! Ja bih igrao za dzabe samo da mi se ukaze prilika. Sada Mario vise nisi ni dobrodosao!!!!!
P.S. takodje pominje se neki izvesni brazilac koji igra u drugoj ligi Grcke?! Koji ce nam taj, da barem nesto vredi igrao bi u prvoj a ne drugoj grckoj ligi

delijasm

pre 17 godina

Cini mi se da niste citali danasnje "Novosti". Mario Djurovski nece na "Marakanu". Ne mogu da verujem da ce takvog talenta pustiti da ode u Partizan.

Zvezdas u dusi

pre 17 godina

U novostima je danas pisalo da je trazio previse pa mu je pixy rekao pa pa. stvarno su debili ako je tako, ne moze zvezda u evropu sa stranicima bez nasih mladih reprezentivaca, sto nisu poslali ponudu rukavini i bajalici. Dajte mu pare pa da vidimo sta zna,,,,,.......

IZABERI PARTIZAN

pre 17 godina

Izaberi Humsku 1 ● izaberi nepokrivene tribine ● izaberi prastare reflektore i semafor ● izaberi stolice u pogrešnoj boji ● izaberi huk sa juga ● izaberi stadion JNA ● izaberi 4. oktobar 1945. ● izaberi 7-1 ● izaberi ''plavu čigru'' ● izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona ● izaberi Hejsel 1966. ● izaberi: 6 komada to je naša nada ● izaberi Bjekovićev gol u Ljubljani ● izaberi Trifunović-Stojković-Hatunić ● izaberi setno podsećanje na 80-e i kaznenu ekspediciju ● izaberi ''parni valjak'' ● izaberi crno-belo ● izaberi Terazijsku česmu ● izaberi Mocu ● izaberi štajgu u Šidu ● izaberi Parangala + kondom ● izaberi 2-6/4-0 ● izaberi evri go ● izaberi Šajbera ● izaberi Fljamurtari ● izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovića, Dragana Mancea ● izaberi da si crna ovca u društvu ● izaberi da te sudije kradu ● izaberi odlazak na tekmu o svom trošku ● izaberi baštu restorana ● izaberi Mišu Tumbasa ● izaberi ''Uzbunu'' ● izaberi da si uvek glasniji u derbiju ● izaberi ''manastirku'' za oficijelno piće ● izaberi Bajru Župića ● izaberi činjenicu da sa godinama postaješ ludji i ludji i da zanemaruješ porodične obaveze ● izaberi Halu sportova na Novom Beogradu ● izaberi Istambul 1992. ● izaberi bakljadu na šahu ● izaberi Duška Radovića, Miju Aleksića, Rašu Andrića ● izaberi avangardu ● izaberi grlo i dlanove, ne razglas i ''koreografije'' ● izaberi prskalice i bubnjeve bušne ● izaberi skraćeni jug ● izaberi da pri razvodu uzimaš sina, šal i televizor ● izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice ● izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima ● izaberi Darka Tešovića ● izaberi upravu koja će ti svake godine prodati najbolje igrače ● izaberi Njukasl 2003. ● izaberi Bože pravde ● izaberi Srbiju ● izaberi urbani duh Beograda ● izaberi Grobare ● izaberi pametno ● izaberi sudbinu ● izaberi ponos i stav ● izaberi samo jedan klub na svetu celom ●

Mirza

pre 17 godina

Zna se odakle igraci najjbolje i najjlakse idu u vece evropske klubove.Pa iz Partizana nije ni on lud to je rekao i Lzetic.Jesmo mi mozda sada u maloj krizi ali zna se ko je evropski brend.Pozz svima

Diogenis

pre 17 godina

Mario se dogovorio sa Partizanom jos u septembru.ovo je bilo paljenje Zvezdasa na kurblu.Koliko je uspelo ,vreme ce pokazati.
Sa ovom ,renoviranom i obnovljenom ,ekipom Partizan dobija sve utakmice do kraja prvenstva.Vermez plus svi ovi momci = SVE POBEDE DO KRAJA PRVENSTVA.Nazalost,mozada, nece biti dovoljno za titulu.Zvezda je puno odmakla i moralo bi stosta da se posreci pa da izgubi 5 utakmica(to nije moguce).

ogi

pre 17 godina

ma idi gde hoces slino jedan zvezda je veliki klub da bi je neki maneken vuko za nos pa ni ronaldinjo se nebi ovoliko premisljo najsretniji bih bio kada ga ne bi uzeli ni zvezda a ni partizan da se malo spusit na zemlju sad on neki mangup fol ja odoh u italiju na odmor pa cu ondar kad dodjem da razmislim gdje cu preci izgleda da je on neki novi i pele i maradona i platini pa bez njega se nikako ne moze dripac obicni

Milan Sd

pre 17 godina

Ne moze groblje da se ne javi...Alo nisam video da se ista pise o drugovima partizanima vec o nasem timu...Sredite stvari kod vas da bi bilo sta pisali koji su igraci za vas...Videcemo da li ce da dodje u nas tim ili ce u nekom drugom pravcu da zavrsi...Nije ni dobar ni los,vec solidan,jer nema neke velike utakmice i mora da odigra neku kvalitetnu utakmicu u Evropi da bi bar malo moralo da se naznaci da li jeste ili nije fudbaler,a ne u ovoj ovcarsko-kaBlarskoj-beogradsoj super ligi...Nije los,ali................

Piksi

pre 17 godina

Idi, daleko ti lepa kuca. Niko ne ucenjuje Zvezdu, za Zvezdu se igra iz ljubavi, za Zvezdu se igra srcem. Ako hoces da zavrsis u ukrajini, turskoj ili grckoj a ne u engleskoj, spaniji ili francuskoj idi u komsiluk. To dosta govori o tebi, odnosno o tvojoj fudbalskoj inteligenciji, a takvi nisu potrebni ozbiljnom timu. Skreni u Humsku kod ostalih propaliteta, molicu.

montenegrinko montenegrici ci ci

pre 17 godina

kakav zvezda i kakav paltidjan djetic dolazi u pravu ligu.
dolazi u fk grbalj dejo mi rekao iz pouzdanih izvora.

delijasm

pre 17 godina

Alo bre Piksi pa dokle.Kolike si samo pare iz Zvezdinog budzeta izdvojio da bi zenici kupio auto,a ne mozes da das malo vise kesa igracu koji je trebao da ti bude okosnica tima u narednih nekoliko godina.Rukavinu i Djurovskog ti uzeli Bjekovic i Zecevic,Bajalicu ce ti uzeti Grci,pa koja su to silna pojacanja koja ces da dovedes.Planiras da dovedes brazilca iz druge grcke lige,STRASNO!!!!Samo PRIVATIZACIJA moze nas fudbal da vrati na stare slave.

dre

pre 17 godina

izaberi uprava jachu ud slobe,
izaberi klub mishe marjanovica
izaberi boykotovane prazne tribine
izaberi partizan 0 dinamo zg 5
izaberi peticu tikvu
izaberi klub koji je igrao u finalu LS pre 50 godina
izabri plachene navijache
izaberi

KezMAN

pre 17 godina

"Đurovski je posle isteka omladinskog staža u Zvezdi, odlučio da se dokaže u novom klubu"... Šta reći na ovaj komentar...

slovak

pre 17 godina

Ma doci ce on posle nekoliko sezona u Partizan,aj se kladimo...:)

Pa posle u Francusku,pa ce da se vrati kako bi pomogao Partizanu da ne ispadne iz lige (ako jos uvek budu tu zeka&bjeka

Pele

pre 17 godina

..sa najmladjim klanom Djurovski, Crvena Zvezda ce konacno dobiti pravog igraca za sredinu terena (nismo ga imali od odlaska Dragana Stojkovica) i po osvajanju nove titule u 2007-oj, mozda po prvi put nas najtrofejniji klub uspe odskrinuti vrata Lige Sampiona. Prvo potpis Maria, potom uigravanje sa ekipom, ostalo dolazi samo po sebi..

ultra 1976

pre 17 godina

Neznam kako ce se Mario snaci u Crvenoj Zvezdi, ali siguran sam da se radi o odlicnom fudbaleru. I ono sto je najbitnije, taj profil igraca nam je najpotrebniji ! Mario, dodji i zablistaj !!!

Realno

pre 17 godina

Kad sam cuo spekulacije da Mario dolazi u Partizan,uplasio sam se(inace sam Grobar).Realno,mnogo veca pojacanja su Lazetic i Rukavina.Mislim,svaka cast decku,ali od njegovog dolaska bi CAK bilo bolje da vrate Babovica(ne daj Boze!).Isti profil igraca,al je Babovic bolji(u krajnjem slucaju,mladi je reprezentativac),mladji,prosao je sve mladje selekcije Partizana,uigraniji sa ekipom i sto je najvaznije-GROBAR,za razliku od prvog(neko ce reci da to nije vazno,al ne bih se slozio!).Da se ne protumaci pogresno-NE BIH voleo da se vrati Babovic,a sad procenite koliko bih voleo da u PFC dodje Djurovski...

bojan

pre 17 godina

ljudi pa vi se radujete bajalici?? pa on je rodjeni anti talenat,on covek daje autogolove kao ronaldinjo golove... pa takav igrac treba zvezdi??? nikako. a sto se maria tice znam da je extra igrac ali koliko ce mu trebati da se privikne to neznam... koji bre partizan pa on ce na leto da zapali preko,to smem da se kladim...

Grobari su Doktori

pre 17 godina

a kako niste objavili da su blic i sport juce napisali njegovu izjavu da je mario rekao da nece da igra za c.z. i da se zna sa kojim ljudima se dogovarao(p.f.c.)ali to naravno nije bitno jer je partizan u pitanju!!??????pozz za marija i nadam se da nece napraviti gresku pa da ode u zvezdu,pa sta ako mu je stric tamo pa ja sa svojim i nerazgovaram zato sto mi ceo zivot soli o necemu!!!!!GROBARI JUG

koq

pre 17 godina

Pitamo zasto propada nas fudbal...vezni red zvezde...Milijas,Trajkovic,Milovanovic,Kastiljo,Basta,Tadeu,Suziki,Djurovski,ako dodje Burzanovic,Perovic...bespotrebno gomilanje igraca,stvara se negativna atmosvera,a ne zdrava konkurencija...igraci se ne dovode planski nego cim neko malo odskoci od drugih ili u zvezdu ili u partizan...partizan sada sa svim svojim igracima moze komotno da formira jos dva nova fudbalska kluba...a za njih igra Mihajlov,Lazic,Maletic,Zajic,Bajic sve same fudbalske velicine:)))))

civil

pre 17 godina

Zaista ga nisam gledao kako igra, ali kad poredim njegove godine (21) i godine u kojim je Deki Stankovic otisao u Lacio (18) onda mogu da steknem neku sliku o Mariju.

lol

pre 17 godina

Pa Burzanovic je za njega igracina ! Prvo decko nema snage da igra ozbiljno celu utakmicu , slab je u duelima a i da nesto valjda valjda bi prosao probu u Renu timu koji se godinama bori za opstanak u Francuskoj ligi ! O koromanu ne vredi trositi reci ... klasican alkoholicar ...!

nz

pre 17 godina

Cuvaj se Ronaldinjo,stize Djurovski!Sad ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona.I to ne samo samo Zemaljsku nego i svemirsku.Ma sve trofeje koje postoje.Jel tako ganeri?

Jah

pre 17 godina

Kad ga cika Baja uzme po svoje od malog ce biti neshto. Ogroman talenat i vec dokazan fudbaler koji ce samo sazrevati i rasti u boljeg fudbalera. Samo napred Pixi od mene imash punu podrshku pa makar ti zena garila Ferarija po autoputu Nis Beograd.
A da josh kupi nekog dobrog odbrambenog, Burzanovic je dobar potez sve to stoji, ali treba nam jaca odbrana za evropu (komsije cemo uvek da deremo tu vishe nema dileme, ali nam fali malo evropskog fudbala koji smo i zasluzili kao navijaci najboljeg i najveceg Srpskog fudbalskog kluba - koje je pozat sirom evrope i sveta).

Vlada

pre 17 godina

Idi Brane, nasmejao si me do suza... ali, ne zaboravi da nam treba i mali Rukavina. Bilo bi sjajno da ga preuzmemo Grobarima, jer ne ocekujem da Basta jos dugo igra u Zvezdi. On bi nam legao na desnoj strani, Andjelkovic na levoj, i zavrsili smo sa bekovima.

duh koji hoda

pre 17 godina

Pa dobro, zelim ti da budes bokji od oca, a moj savet ti je da ostanes u nasem najtrofejnijem klubu da ne bi zavrsio kao tvoj otac, a ne da se blamiras u komsiluku.
Takodje, potrudi se da ne nosis helanke...

Draganb

pre 17 godina

Okej, mali je super i bice mesta ali,,,,
Srednji red ili vezni red zvezde je i danas ok ako se gledaju imena.
Kastiljo, Milovanivic, Perovic, Georgijev, Miljas pa cak i Basta. Sto se Kastilja tice, to je klasicni defanzivac u srednjem redu znaci nije prava 10 (desetka), Georgijev nije pokazo bas nista - cist promasaj, Perovic je stalno povredjen a Miljas je stagnijrao. Milovanovic je ok, pa omda Burzanovic i Mario nebi imali problema da zaigraju u startnoj postavi.
Izbacite ono bure Ailjtona i Tadeua i bice sve ok. Ko je ovaj Bjelica ili Bjelavica?

Ckojo

pre 17 godina

Jutros u tim istim "Novostima" pise da mali ipak prelazi u Partizan..
Ako je tako ima da vazi isto kao i za njegovog oca..idi Milko ...

Citalac

pre 17 godina

Prema Championship manageru (vodio sam cetiri sezone Bezaniju), Mario Djurovski je:
- odlican tehnicar, pravi pasovi u pravo vreme, vladar sredine terena
- slaba fizicka kondicija (ne vise od 60 - 75 minuta po utakmici)
- mnogo manja plata i vrednost na trzistu od realnih kvaliteta

Kokan Bojanic

pre 17 godina

Mario Djurovski nece u zvezdu pisu "NOVOSTI".
Decko je postavio uslove koje pixi nije prihvatio i kako takodje prenosi ovaj list najverovatnije prelazi u Partizan.

Grobar Borcha

pre 17 godina

Ma nek ide u zlezdu,sto se mene tice ja ga ne bi ni pustio u Partizan,zna se da je mali cigan u dusi kao i familija mu,i kao takav nam ne treba!!da nam se folira na derbiju i da sanja da je u suparnickom timu!!!BOJKOT!!
DO POBEDE!!!!!!!

Klaudinho

pre 17 godina

Za sad nista od prelaska .... Pravac >>>>> HUMSKA 1 .... Mario se nije dogovorio sa Pixijem oko uslova i tesko da ce doci do nastavnka pregovora .

branx

pre 17 godina

Nažalost svih nas Delija i Srba mali Mario je bliži da pređe u Partizan. Tera inat Zvezdi što ga je odbacila posle omladinskog staža (što ga donekle i razumem), ali nije svestan da prvo sebi tera inat! Mario ne inati se već dođi u Zvezdu i postani pravi fudbaler, samo pogledaj gde završavaju zvezdini a gde partizanovi igrači kad odu u inostranstvo! I dalje se nadam u prelazak Maria u Zvezdu i da najzad kupimo dobrog igrača posle dugog vremena. I naravno Liga Šampiona!

MARKO

pre 17 godina

molba urednicima b 92 sacuvajte ove komentare kad bude potpisao za partizan da li ce i onda biti dobar igrac ,PS I BAJALICA JE ZAVRSIO SA PARTIZANOM U SKLOPU BABOVICEVOG TRANSVERA ..
Kralj,bajalica,lomic,rukavina, ,smiljanic,n.marinovic ,djurovski,brnovic(nadj),lazetic, stojkov(jovetic) I markovski(andrija delibasic).
trener dragoljub bekvalac

mkd

pre 17 godina

Ma neverovatno je koliko lici na oca. Nazalost, nema njegov talenat (jedan je Milko) a nadam se da nema i njegovu pamet. I jos jednom, ako budemo iskreni, nikad nismo preboleli odlazak Milka. U svakom slucaju geni su tu, samo jos mukotrpan rad i eto vam najbolja moguca kombinacija (the best of Milko and Bosko).

tica2610

pre 17 godina

Na Sportskoj centrali pise da su dogovori otisli dodjavola. Mali nije prihvatio uslove ugovora koji su mu ponudjeni. Stoji info da je "zauvek zatvorio vrata Marakane."

lmilan

pre 17 godina

mario je prosecan igrac i ne znam sta ce takav igrac zvezdi. mozda stric hoce da mu pomogne u karijeri. mislim da je on pravi igrac za partizan, tamo ionako igraju samo neki penzosi i raspadi!

hagen

pre 17 godina

Ne dolazi u Zvezdu, vec ide u neki drugi klub!!! Sad, da li ce to biti Partizan ili Panatinaikos videce se - ali !!!!!! Ko god ne zeli da igra srcem za Zvezdu u njoj ne treba ni da bude. Malo mu je para sto mu daje Zvezda pa hoce negde drugde!!!! Ja bih igrao za dzabe samo da mi se ukaze prilika. Sada Mario vise nisi ni dobrodosao!!!!!
P.S. takodje pominje se neki izvesni brazilac koji igra u drugoj ligi Grcke?! Koji ce nam taj, da barem nesto vredi igrao bi u prvoj a ne drugoj grckoj ligi

delijasm

pre 17 godina

Cini mi se da niste citali danasnje "Novosti". Mario Djurovski nece na "Marakanu". Ne mogu da verujem da ce takvog talenta pustiti da ode u Partizan.

Zvezdas u dusi

pre 17 godina

U novostima je danas pisalo da je trazio previse pa mu je pixy rekao pa pa. stvarno su debili ako je tako, ne moze zvezda u evropu sa stranicima bez nasih mladih reprezentivaca, sto nisu poslali ponudu rukavini i bajalici. Dajte mu pare pa da vidimo sta zna,,,,,.......

IZABERI PARTIZAN

pre 17 godina

Izaberi Humsku 1 ● izaberi nepokrivene tribine ● izaberi prastare reflektore i semafor ● izaberi stolice u pogrešnoj boji ● izaberi huk sa juga ● izaberi stadion JNA ● izaberi 4. oktobar 1945. ● izaberi 7-1 ● izaberi ''plavu čigru'' ● izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona ● izaberi Hejsel 1966. ● izaberi: 6 komada to je naša nada ● izaberi Bjekovićev gol u Ljubljani ● izaberi Trifunović-Stojković-Hatunić ● izaberi setno podsećanje na 80-e i kaznenu ekspediciju ● izaberi ''parni valjak'' ● izaberi crno-belo ● izaberi Terazijsku česmu ● izaberi Mocu ● izaberi štajgu u Šidu ● izaberi Parangala + kondom ● izaberi 2-6/4-0 ● izaberi evri go ● izaberi Šajbera ● izaberi Fljamurtari ● izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovića, Dragana Mancea ● izaberi da si crna ovca u društvu ● izaberi da te sudije kradu ● izaberi odlazak na tekmu o svom trošku ● izaberi baštu restorana ● izaberi Mišu Tumbasa ● izaberi ''Uzbunu'' ● izaberi da si uvek glasniji u derbiju ● izaberi ''manastirku'' za oficijelno piće ● izaberi Bajru Župića ● izaberi činjenicu da sa godinama postaješ ludji i ludji i da zanemaruješ porodične obaveze ● izaberi Halu sportova na Novom Beogradu ● izaberi Istambul 1992. ● izaberi bakljadu na šahu ● izaberi Duška Radovića, Miju Aleksića, Rašu Andrića ● izaberi avangardu ● izaberi grlo i dlanove, ne razglas i ''koreografije'' ● izaberi prskalice i bubnjeve bušne ● izaberi skraćeni jug ● izaberi da pri razvodu uzimaš sina, šal i televizor ● izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice ● izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima ● izaberi Darka Tešovića ● izaberi upravu koja će ti svake godine prodati najbolje igrače ● izaberi Njukasl 2003. ● izaberi Bože pravde ● izaberi Srbiju ● izaberi urbani duh Beograda ● izaberi Grobare ● izaberi pametno ● izaberi sudbinu ● izaberi ponos i stav ● izaberi samo jedan klub na svetu celom ●

Mirza

pre 17 godina

Zna se odakle igraci najjbolje i najjlakse idu u vece evropske klubove.Pa iz Partizana nije ni on lud to je rekao i Lzetic.Jesmo mi mozda sada u maloj krizi ali zna se ko je evropski brend.Pozz svima

Diogenis

pre 17 godina

Mario se dogovorio sa Partizanom jos u septembru.ovo je bilo paljenje Zvezdasa na kurblu.Koliko je uspelo ,vreme ce pokazati.
Sa ovom ,renoviranom i obnovljenom ,ekipom Partizan dobija sve utakmice do kraja prvenstva.Vermez plus svi ovi momci = SVE POBEDE DO KRAJA PRVENSTVA.Nazalost,mozada, nece biti dovoljno za titulu.Zvezda je puno odmakla i moralo bi stosta da se posreci pa da izgubi 5 utakmica(to nije moguce).

ogi

pre 17 godina

ma idi gde hoces slino jedan zvezda je veliki klub da bi je neki maneken vuko za nos pa ni ronaldinjo se nebi ovoliko premisljo najsretniji bih bio kada ga ne bi uzeli ni zvezda a ni partizan da se malo spusit na zemlju sad on neki mangup fol ja odoh u italiju na odmor pa cu ondar kad dodjem da razmislim gdje cu preci izgleda da je on neki novi i pele i maradona i platini pa bez njega se nikako ne moze dripac obicni

Milan Sd

pre 17 godina

Ne moze groblje da se ne javi...Alo nisam video da se ista pise o drugovima partizanima vec o nasem timu...Sredite stvari kod vas da bi bilo sta pisali koji su igraci za vas...Videcemo da li ce da dodje u nas tim ili ce u nekom drugom pravcu da zavrsi...Nije ni dobar ni los,vec solidan,jer nema neke velike utakmice i mora da odigra neku kvalitetnu utakmicu u Evropi da bi bar malo moralo da se naznaci da li jeste ili nije fudbaler,a ne u ovoj ovcarsko-kaBlarskoj-beogradsoj super ligi...Nije los,ali................

Piksi

pre 17 godina

Idi, daleko ti lepa kuca. Niko ne ucenjuje Zvezdu, za Zvezdu se igra iz ljubavi, za Zvezdu se igra srcem. Ako hoces da zavrsis u ukrajini, turskoj ili grckoj a ne u engleskoj, spaniji ili francuskoj idi u komsiluk. To dosta govori o tebi, odnosno o tvojoj fudbalskoj inteligenciji, a takvi nisu potrebni ozbiljnom timu. Skreni u Humsku kod ostalih propaliteta, molicu.

montenegrinko montenegrici ci ci

pre 17 godina

kakav zvezda i kakav paltidjan djetic dolazi u pravu ligu.
dolazi u fk grbalj dejo mi rekao iz pouzdanih izvora.

delijasm

pre 17 godina

Alo bre Piksi pa dokle.Kolike si samo pare iz Zvezdinog budzeta izdvojio da bi zenici kupio auto,a ne mozes da das malo vise kesa igracu koji je trebao da ti bude okosnica tima u narednih nekoliko godina.Rukavinu i Djurovskog ti uzeli Bjekovic i Zecevic,Bajalicu ce ti uzeti Grci,pa koja su to silna pojacanja koja ces da dovedes.Planiras da dovedes brazilca iz druge grcke lige,STRASNO!!!!Samo PRIVATIZACIJA moze nas fudbal da vrati na stare slave.

dre

pre 17 godina

izaberi uprava jachu ud slobe,
izaberi klub mishe marjanovica
izaberi boykotovane prazne tribine
izaberi partizan 0 dinamo zg 5
izaberi peticu tikvu
izaberi klub koji je igrao u finalu LS pre 50 godina
izabri plachene navijache
izaberi