Radikali će dobiti najviše glasova

Info

Izvor: B92

Subota, 13.12.2003.

13:40

Default images

Srpska radikalna stranka dobiće najviše glasova na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, izjavili su Ljiljana Baćević iz Instituta društvenih nauka i Srđan Bogosavljević iz "Stratedžik marketinga". Bogosavljević veruje da će radikali dobiti oko milion glasova, a Ljiljana Baćević smatra da će radikali proći slabije nego na predsedničkim izborima, ali se slaže sa ocenom da će pojedinačno imati najviše glasova. Oni naglašavaju da je veoma teško utvrditi realno glasačko telo radikala, pošto mnogi njihovi simpatizeri izbegavaju da se izjasne tokom anketa, kažu da neće izaći na izbore ili tvrde da će glasati za neku drugu stranku. Bogosavljević veruje da je uspeh na predsedničkim izborima ohrabrio glasače radikala, pa će sada biti lakše napraviti objektivnija predizborna istraživanja.

Prema Bogosavljevićevom mišljenju, stranke izvornog DOS mogu da računaju na 2.400 000 glasova i taj broj će gotovo ravnomerno “podeliti” Demokratska stranka Srbije, Demokratska stranka i G17 plus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: