Mačka se pojavila usred sahrane i odbila da napusti grob

Milioni korisnika društvenih mreža pogledali su snimak iz Malezije koji prikazuje belu mačku koja odbija da napusti grob tek sahranjenog čoveka.

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

12:16

Mačka se pojavila usred sahrane i odbila da napusti grob
foto: screenshot

Sofuan CZ, koji je podelio video-snimak, kaže da se misteriozna mačka pojavila na sahrani njegovog dede Ismaila Mata.

“Usred sahrane pojavila se bela mačka i počela da kruži oko groba. Moj deka je bio čovek koji je jako voleo mačke“, ispričao je on.

Rodbina je pokušavala da skloni mačku, ali ona se sve vreme mazila po zemlji i odbijala da napusti njegov grob.

“Prisustvo ove mace bilo je jako zanimljivo meni i mojoj porodici. Čak i sledeći put kada smo došli ona se ponovo pojavila.“

Stručnjaci kažu da je ponašanje ove mace veoma neuobičajeno.

“Ponašanje životinja nikada neće prestati da me zadivljuje. Očigledno je videla da je sahranjeno nešto što je njoj zanimljivo i što ona jako želi. Mačke takođe mogu da tuguju i da to pokazuju na desetine različitih načina, ali obično su psi ti koji tugu pokazuju“, rekla je Anita Kelsi, stručnjak za ponašanje mačaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: