Kao Boni i Klajd: Psi ukrali auto, zakucali se u market

Dva psa iz Zapadne Virdžinije ostaće zapamćeni kao četvoronožni Boni i Klajd, nakon što su "ukrali" automobil svog vlasnika i zakucali ga u obližnji supermarket.

Izvor: B92

Sreda, 03.08.2016.

11:50

Kao Boni i Klajd: Psi ukrali auto, zakucali se u market
Foto: YouTube/Screenshot

Policija je brzo reagovala, pa nisu mogli da obave i pljačku, ali vredi istaći da su, dok su vozili ka izlogu, šeretski spustili prozor, kako bi im vožnja bila ugodnija.

"Dva psa su u automobilu. Jedan je izbacio iz brzine, drugi je spustio prozor", čulo se doslovce na dispečerskom kanalu policije.

Kako prenose američki mediji, psi nisu bili vezani.

Vlasnica, gospođa stara oko 70 godina, ostavila je ključeve u automobilu, kako bi mogla da ostane uključena klima, da se njeni ljubimci ne bi skuvali.

Srećom, Boni i Klajd (prava imena ne znamo) su prošli nepovređeni, auto nije pretrpeo veću štetu, a ni zgrada nije znatnije oštećena. Policija nije podizala prijavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: