Megan Mulali: Moguć nastavak serije Vil i Grejs

Glumica Megan Mulali najavila je danas da postoji velika šansa da će se snimiti nove epizode popularnog sitkoma "Vil i Grejs".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

16:33

Megan Mulali: Moguć nastavak serije Vil i Grejs
Foto: Gettyimages

Ekipa serije je u desetominutnoj epizodi, koja je u septembru objavljena na internetu, pozvala birače da glasaju za demokratsku kandidatkinju na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton. Epizodu je pogledalo 6,5 miliona ljudi.

Mulali, koja je u seriji tumačila ulogu Karen Voker, rekla je za "Prajdsors" (PrideSource) da postoji velika šansa da dođe do snimanja nastavka serije.

Radnja se odvija u Njujorku, a prikazivala je život homoseksualca Vila, uspešnog advokata, njegove najbolje prijateljice dizajnerke enterijera Grejs i njihovih prijatelja, bogatašice Karen i propale zvezde Džeka, takođe homoseksualca.

Sitkom je emitovan na NBC-ju do 1998. do 2006. godine i osvojio je brojne nagrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: