Početak sezone u malom pozorištu „Duško Radović“

Publiku u Malom pozorištu u prvom mesecu nove sezone očekuju četiri obnovljene predstave, ali i neke od najnovijih produkcija iz predhodne sezone poput "Mačka u čizmama”, "Pop Ćire i pop Spire” i "Kamenog cveta”.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.09.2015.

14:40

Default images
Foto: Tanjug / Danilo Peternek

Pored toga, tokom meseca septembra pozorište će započeti pripreme za proslavu Dana pozorišta (23. oktobar) kada će biti izvedena prva premijera u sezoni 2015/2016 - "Plavi čuperak” Mike Antića u režiji Sandre Janković.

Nova sezona biće otvorena u subotu 12. septembra predstavom "Lažeš Melita”, a narednog dana na repertoaru je predstava namenjena deci najmlađeg uzrasta "Knjiga lutanja”.

Publika će u tekućem mesecu imati prilike da pogleda još dve obnovljene predstave koje se nisu izvodile od preseljenja u matičnu zgradu na Tašmajdanu i to - "Čudne ljubavi” u režiji Đurđe Tešić i "Tinejdž klub” u režiji Elizabete Zemljić.

Predstave će se kao i do sada izvoditi u vikend terminima - subotom od 17 i nedeljom od 12 sati, a cena ulaznice je 500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: