Prvi festival knjige "Savamala book fest"

Prvi festival knjige "Savamala book fest" biće organizovan od 22. do 28. marta u Mikser hausu u Beogradu, a manifestaciju će otvoriti ovogodišnji dobitnik NIN-ove nagrade Filip David, najavili su organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2015.

17:51

Default images

Prvog dana festivala o kontroverznom romanu Mišela Uelebeka "Pokoravanje" razgovaraće pisci Biljana Srbljanović, Vladimir D. Janković i Filip David, biće predstavljene i knjige "Sabrina" i "Venerini i ostali bregovi" izdavačke kuće Lom.

U ponedeljak 23. marta u 12.00 časova biće organizovana čitalačka radionica posvećena knjizi "Baka gangster", dok je večernji program posvećen debatama o knjigama.

Knjiga "Da li ste vi žaba" biće predstavljena u podne u utorak 24. marta, dok će od 20.00 sati o knjizi "Destinacija kao brend/uzbudljivi gradovi" razgovarati profesor Milena Dragićević Šešić, novinar Petar Peca Popović i pisac Goran Tomka.

Festival Krokodil predstaviće Vladimir Arsenijević, Ana Pejović i gošća Krokodilove kuće za pisce pesnikinja Mariane Jungmajer u sredu 25. marta u 19.00, dok će od 20.00 sati biti predstavljena nova izdanja izdavačke kuće FMK.

Četvrtak 26. mart rezervisan je za predstavljanje stripa, a u petak 27. marta o knjizi "Želite li da postanete diktator" razgovaraće Mikal Hem, Vojislav Lalić i Sofija Vuković, a od 20.00 časova knjige će potpisivati Jelena Lengold.

Dnevna ulaznica za festival prodaje se po ceni 100 dinara, dok će komplet za sve festivalske dane koštati 350 dinara, naveli su organizatori.

Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: