Novi spot "Električnog orgazma"

Beogradski rok sastav "Električni orgazam" objavio je početkom februara spot "Mister ministar" sa novog albuma "To što vidiš to i jeste", koji je nedavno snimljen u prostoru Zagrebačkog velesajma.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 08.02.2011.

14:22

Default images

U spotu kojeg je režirao Tomislav Pović, uz članove "Električnog orgazma" pojavljuje se i gospodski odeven lik sa polucilindrom, kišobranom i torbom, koji se kreće pomalo nalik kultnom skeču Montija Pajtona (Monthy Python) "Ministarstvo smešnog hoda" (Ministry of Silly Walks).

Gitarista i pevač Srđan Gojković-Gile rekao je ranije da pesma "Mister ministar" "nije posvećena nikom konkretno".

"Ako je posvećena nečemu, onda je to estradizaciji politike na ovim prostorima. Ne samo u Srbiji. To da su političari postali superstar, megazvezde, svaki dan se pojavljuju na televiziji i manje više pričaju prazne priče, to je možda bila neka inspiracija. Ukrštanje estrade i politike", rekao je Gojković.

CD "To što vidiš to i jeste" je u decembru preko "Dalas rekordsa" (Dallas Records) objavljen i u Hrvatskoj i Sloveniji, što je prvi novi studijski album "Električnog orgazma" koji se pojavio na tim prostorima posle 22 godine pauze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: