Rundek na novoj turneji po regionu

Hrvatski muzičar Darko Rundek objavio je prve datume jesenje turneje po republikama bivše Jugoslavije.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 26.10.2010.

17:11

Default images

Rundek trenutno privodi kraju snimanje novog albuma „Plavi avion“, koji bi trebalo da se nađe u prodaji za nekoliko nedelja. Potom će sa svojim „Cargo orkestrom“ krenuti na regionalnu turneju.

Za sada je najavljeno da će Rundek održati dva koncerta u banjalučkom klubu „DFK“, i to 19. i 20 novembra. Naredni nastup zakazan je za 25. novembar, a Rundek ća tada nastupiti u tuzlanskoj „Palmi“. Sledeća dva dana, 26. i 27. novembra, zakazani su nasupi u sarajevskoj „Slozi“, odnosno u „Oxygene“ u Mostaru.

Rundek će sa violinistkinjom Isabel i pijanistom Dušanom Vranićem nastupiti kao „Rundek Cargo trio“ u Zagrebu. Zagrebački koncerti zakazani su za 17. i 18. decembar u „Tvornici“. Datumi koncerata u Srbiji još uvek nisu poznati.

Hrvatski muzičar nedavno je održao seriju nastupa po skandinavskim zemljama. Ovaj niz koncerata završen je prošlonedeljnimi nastupima u Oslu, Malmeu i Geteborgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: