Novi spot Ane Ćurčin, koncert 10. februara

Posle hita "Remain Calm", Ana Ćurčin predstavlja drugi spot sa albuma "Sketches Of Belonging" i to za pesmu koja otvara album - "Unknown".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2016.

16:39

Novi spot Ane Ćurčin, koncert 10. februara
Foto: Marija Piroški

Isti rediteljski tandem koji je zaslužan za spot "I Can't" od pre par godina, Marija Radosavljević i Marija Ninković, i ovoga puta Aninu pesmu je pretvorio u pokretne slike ili tačnije - u igru svetla, pokreta i muzike. Montaža je delo Miline Trišić, a kolor korekciju uradio je Miodrag Popović. U spotu se pojavljuje radijska zvezda – Svetlana Ceca Đolović.

Koncertna promocija prvog studijskog albuma Ane Ćurčin - “Sketches Of Belonging”, održaće se u sredu 10. februara u beogradskom klubu Monsun u 21h. Specijalna gošća na koncertu je hrvatska kantautorka Sara Renar.

Sara Renar je zagrebačka kantautorka koja na sličan način kao Ana Ćurčin nezadrživo osvaja novu publiku, okuplja fantastičnu ekipu kvalitetnih muzičara i konstanto se menja u potrazi za savršenom pesmom i atmosferom.

Jedan dug i mukotrpan proces, prepun pokušaja, dobrih i loših, promišljenih i “na prvu loptu”, intimnih i filozofskih… priveden je kraju i Ana Ćurčin predstavlja javnosti svoj prvi studijski album “Sketches of Belonging”. Ana je autorka i kompozitorka svih pesama na “Sketches Of Belonging”, pesme je miksovao Marko Milatović, a producent je klavijaturista benda Goran Antović.

Album “Sketches of Belonging” je dostupan na bandcamp stranicama Ane Ćurčin i izdavača Pop depresije, kao i na svim ostalim digitalnim platformama (Deezer, iTunes, Google play, Spotify…). Fizičko izdanje albuma na CD-u (objavljeno u saradnji sa izdavačkom kućom Odličan hrčak) dostupno je u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama i knjižarama Laguna u zemlji.

O MUZICI ANE ĆURČIN:

Dragan Ambrozić

muzički promoter, novinar i urednik programa Doma omladine Beograda

"Autorska potraga Ane Ćurčin za osećajnim smirenjem, za ljubavlju koja može da stoji sama za sebe i pomogne nam da opstanemo, tek je počela. Ima mnogo pevačica zadovoljnih svojim izgledom ispred ogledala, ali nema tako puno dobrih umetnica koje svojim pesmama mogu da nateraju ogledalo da ih sluša. Neka se glas iz srca Ana Ćurčin daleko čuje.”

Maja Pelević

dramska spisateljica

“Ana Ćurčin je svakako jedna od autentičnijih pojava na našoj nezavisnoj muzičkoj sceni u poslednje vreme, pre svega zato što je kantautorka, a zatim i zato što je autorka snažnih, predivnih tekstova o ljubavnim odnosima i intimnim preispitivanjima. Njene pesme uspevaju da artikulišu one najnežnije i najranjivije delove bića koje se istovremeno mogu čitati i kao težnja za pripadanjem nekome ili nečemu i kao traganje za pripadanjem samoj sebi.”

Karte za koncert Ane Ćurčin i Sare Renar mogu da se kupe po ceni od 500 dinara. Prodajna mesta su:

kafe Zaokret (Cetinjska 15a),

Monsun bar (Travnička 3, posle 17h)

kafe Drvo javorovo (Knjeginje Zorke 3),

prodajna mesta Gigstixa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: