Skrillex: EXIT je najbolji festival u Evropi

Skrillex, jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva i verovatno najznačajnije ime dabstepa današnjice, trećeg dana festivala na glavnoj bini na Petrovaradinskoj tvrđavi održao je jedan od najposećenijih nastupa u istoriji EXIT-a.

Kultura

Izvor: Izvor: EXIT team

Četvrtak, 11.09.2014.

09:18

Default images

Skrillex je nastupom pomirio svoje najveće fanove sa najvećim kritičarima njegovog rada: svi su se složili da su prisustvovali moćnom, iskrenom i eksplozivnom setu i u noć nastavili s ogromnim osmesima na licima. Pogledajte ekskluzivni video sa nastupa na EXIT festivalu:

Očigledno je razmena energije bila uzajamna jer je Skrillex u naletu euforije izjavio da je “EXIT najbolji festival u celoj Evropi”, a da je to zaista mislio, dokazao je ubrzo. On je bio toliko oduševljen festivalom i atmosferom na Tvrđavi, da je, umesto planiranog polaska sa timom na ostatak turneje, odlučio da provede još par sati na m:ts Dance Areni! Naposletku je, ponešen savršenim završnim setom Maceo Plex vs Danny Daze, na radost neumorne publike zatvorio Arenu specijalnim tehno nastupom!

Kao da mu to nije bilo dovoljno, Sonny John Moore aka Skrillex ostao je i narednog dana na zatvaranju EXIT festivala, zabavljajući se celu noć na Dejan Petrović Big Bendu, plešući na Latinu i završavajući svoju turističku posetu Petrovaradinskoj tvrđavi gde drugde nego na - m:ts Dance Areni!

Pogledajte snimak sa ovog nezaboravnog seta i prisetite se atmosfere sa EXIT festivala. Prepoznajete li sebe u publici?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: