Plan B dolazi na EXIT

Na ovogodišnjem festivalu EXIT koji će se održati od 12. do 15. jula u Petrovaradisnkoj tvrđavi u Novom Sadu, pored već potvrđenih izvođača natupiće i Plan B i Felix Da Housecat.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2012.

09:28

Default images

Popularni britanski multitalentovani umetnik, Ben Drew, koji nastupa pod umetničkim imenom Plan B, trenutno priprema novi album, “Ill Manors“ koji bi trebalo da se pojavi u maju ove godine. Novi album je već najavljen spotom za naslovnu numeru, koji je već izazvao prilično interesovanje britanske javnosti.

“Ill Manors" će biti njegov treći album, a Plan B je i dobitnik priznanja kao što su nagrada časopisa Q iz 2010. za najboljeg mladog umetnika i Brit nagrada za najboljeg britanskog muškog izvođača iz 2011. godine.

Pored njega na Dance Areni ovogodišnjeg festivala nastupiće Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Felix Da Housecat, sa svojih osam studijskih albuma, nebrojeno mnogo singlova, miksova i remiksa, iza sebe ima impozantnu karijeru predstavnika drugog talasa čikaške scene, koja traje više od 20 godina. Njegov debi album iz 2001. godine, Kittenz and thee Glitz, uzburkao je klupski svet, dok je saradnja sa Miss Kittin, dovela fo stvaranja hitiva "Silver Screen", "Madame Hollywood" i What Does it Feel Like". felix d Housevat je dva puta bio nominovan za nagradu Gremi.

Pod imenom Totally Enormous Extinct Dinosaurs krije se Orlando Higginbottom, koji stvara interesantni muiičku mešavinu između preterane muzikalnosti i prefinjene preciznosti, dok po celom izvodi set koji je prepun bizarnih instrumenata, sprava i plešućih dinosaurusa, saopštili su organizatori.

Nastup na ovogodišnjem EXIT festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula već su potvrdili Guns N’ Roses i New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema, na Elektrani su potvrđeni When Saints Go Machine, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na:
www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: