"Boravak u Srbiji mi je promenio život"

Glumica Monika Beluči nedavno je podelila svoje utiske u vezi sa boravkom u Srbiji tokom snimanja filma “Na mlečnom putu”.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug / Rade Prelić
Foto: Tanjug / Rade Prelić

Svetska glumačka zvezda imala je čast da otvori 45. Međunarodni filmski festival – Fest, a u intervjuu za Tanjug opisala je svoj boravak u našoj zemlji.

“Provela u ovoj zemlji dosta godina. Film sam snimala četiri godine, a za to vreme bila sam zaista okružena ljubavlju i toplim osećanjima. Zaista sam se dobro provela ovde”, rekla je glumica.

“Ljudi su bili tako divni, hrana je bila tako dobra… Iskustva koja mi je donelo snimanje ovog filma promenila su moj život”, dodala je.

Glumica je takođe otkrila da joj je saradnja sa rediteljem Emirom Kusturicom donela veliki napredak u karijeri.

“Kusturica je odličan režiser, a za mene je i više od toga. On je eklektičan umetnik – producent, pisac, muzičar, glumac… Rad sa njim je bio pun izazova i moram da kažem da sam kao glumica mnogo naučila”, zaključila je.

Film/TV

Pola veka filma "Skupljači perja"

"Bože, ako mi podariš još jedan život posle smrti, dopusti da budem Ciganin, dopusti da sam izaberem jedan od puteva - put radosti koji će od mene načiniti srećnog čoveka ili put smrti u susret sa tobom", govorio je Aleksandar Petrović, koji je pre 50 godina snimio kultni film "Skupljači perja".

Film/TV utorak 28.03. 14:54 Komentara: 12
strana 1 od 1399 idi na stranu