"Boravak u Srbiji mi je promenio život"

Glumica Monika Beluči nedavno je podelila svoje utiske u vezi sa boravkom u Srbiji tokom snimanja filma “Na mlečnom putu”.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Rade Prelić
Foto: Tanjug / Rade Prelić

Svetska glumačka zvezda imala je čast da otvori 45. Međunarodni filmski festival – Fest, a u intervjuu za Tanjug opisala je svoj boravak u našoj zemlji.

“Provela u ovoj zemlji dosta godina. Film sam snimala četiri godine, a za to vreme bila sam zaista okružena ljubavlju i toplim osećanjima. Zaista sam se dobro provela ovde”, rekla je glumica.

“Ljudi su bili tako divni, hrana je bila tako dobra… Iskustva koja mi je donelo snimanje ovog filma promenila su moj život”, dodala je.

Glumica je takođe otkrila da joj je saradnja sa rediteljem Emirom Kusturicom donela veliki napredak u karijeri.

“Kusturica je odličan režiser, a za mene je i više od toga. On je eklektičan umetnik – producent, pisac, muzičar, glumac… Rad sa njim je bio pun izazova i moram da kažem da sam kao glumica mnogo naučila”, zaključila je.

Prati B92 na Viberu

Film/TV

Dimitrije Vojnov: Karadžić je filmski intrigantniji od Izetbegovića

Priča o snimanju serije "Alija" u produkciji turske državne televizije (TRT), u režiji Ahmeda Imamovića i uz aktivno angažovanje sina Alije Izetbegovića, Bakira, podigla je medijsku prašinu a stvar se dodatno "komplikuje" nakon kritika Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske, na račun svega toga i predloga da se napravi film o Radovanu Karadžiću.

Film/TV četvrtak 17.08. 10:43 Komentara: 4
strana 1 od 1445 idi na stranu