Bagul nastavlja da traži žrtve i teroriše porodice

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine!

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.08.2015.

16:36

Default images

„Zlokoban 2“ je jezivi nastavak kultnog filma iz 2012. godine. Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, zli duh Bagul nastavlja da traži žrtve i teroriše porodice. „Zlokoban 2“ je uzbudljiv američki horor koji nikako ne bi smeli da propustite u bioskopskim salama od 3. septembra.

Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, Kortni (Šanin Sosamon) odvodi devetogodišnje blizance Dilana i Zaka Kolinsa (u pravom životu blizanci - Robert i Dartanian Sloan) na seosko imanje u Ilinois. Posed je dovoljno izolovan i šanse da ih pronađe Kortnin suprug Klint (Li Koko) su minimalne. Zaštitnički nastrojena majka blizanaca nije ni svesna da se nalaze u ruralnoj kući u kojoj ih zli duh Bagul iz dana u dan prati...

Bivši zamenik šerifa (Džejms Ranson) je u sada privatni detektiv, koji odlazi u Ilinois sa namerom da spali kuću i na taj način okonča Bagulov lanac smrti. Na imanju zatiče Kortni i blizance, koji su u istovremeno u opasnosti od Klinta i Bagula. Kortni i detektiv nisu svesni da su duhovi dece i Bagul već počeli da opsedaju Dilana sa uznemirujućim kućnim filmovima...

U glumačkoj postavi su Šanin Sosamon, Džejms Ranson, Roberta i Dartanijan Sloan, koji tumače likove uhvaćene u noćnoj mori.

„Zlokoban 2“ je u Americi imao odlično otvaranje sa preko 10 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: