"Igra prestola": Znate-već-ko ipak nije mrtav?

Ukoliko još uvek niste završili petu sezonu serije “Igra prestola“ ili pročitali knjigu “Ples sa zmajevima“, najbolje bi bilo da zaobiđete ovaj tekst kako ne biste saznali više od onoga što ste želeli...

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 05.07.2015.

11:40

Default images
Foto: Beta/AP

Kada se glumac Kit Harington nedavno pojavio na Centralnom terenu Vimbldona, među ljubiteljima čuvene serije odmah su se raširile glasine da je lik Džon Snou još uvek živ.

Glavni razlog za to?

Glumac još uvek nije odsekao svoju kosu. Naime, on se u prošlosti već nekoliko puta žalio što ne može da se ošiša dok god ne završi sa snimanjem serije.

Tome u prilog ide činjenica da je glumica Emilija Klark nedavno izjavila da "postoji 50-50 odsto šansi da je komandir Noćne straže još uvek živ".

U svakom slučaju, da li su ove sumnje istinite - ostaje da se vidi u nekoj od narednih sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: