"Zar Bond ne bi trebalo da bude zgodan?"

Od hakerskog napada na studio Soni, kada su u javnost procureli sadržaji mejlova čelnika kompanije kao i mnogi filmski projekti, jedna od glavnih tema u svetskim medijima proteklih dana bio je predlog iz jednog mejla da tamnoputi britanski glumac Idris Elba igra narednog Džejmsa Bonda.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 28.12.2014.

10:59

Default images

I sam glumac reagovao je na ove glasine poslavši komentar, i svoju fotografiju, na Tviteru: "Zar 007 ne bi trebalo da bude zgodan? Drago mije što smatrate da imam šansu! Sreća Nova godina svima".

Trenutni agent 007 je njegov zemljak Danijel Krejg koji ima ugovor za još jedan film. Među hakovanim Sonijevim dokumentima bio je i mejl Ejmi Paskal, predsednice odeljenja Soni Intertejment, u kom navodi da je britanski 42-glumac idealan kao inkarnacija slavnog špijuna.

Kako prenosi BBC, sam Elba je u septembru na sajtu Reddit AMA, na pitanje jednog obožavaoca da li bi bio spreman da odigra tu ulogu rekao: "Da, kada bi mi bila ponuđena, apsolutno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: