Druženje s Nenadom Gajićem na “Tolkindanu” u “Reksu”

Srpski pisac Nenad Gajić, autor bestselera „Slovenska mitologija“, održaće promociju svoje nove knjige „Bajka nad bajkama - dva cara“, drugog dela fantazijskog serijala po motivima domaće fantastike u petak od 16.30 u KC Reks (Jevrejska 16), u okviru “Tolkindana” Udruženja Valinor.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 09.06.2016.

11:00

Druženje s Nenadom Gajićem na “Tolkindanu” u “Reksu”

Gajić će pričati o mitologiji u službi književnosti i razvoju fantastike u regionu, a zatim će potpisivati primerke svoje „Bajke nad bajkama“.

Osim druženja s Gajićem, “Tolkindan”, mlađi „brat“ već tradicionalnog “Tolkinfesta” ponudiće posetiocima svih uzrasta najrazličitije programe: od dečjih recitala i nastupa plesnih trupa, preko koncerta harfistkinje Narodnog pozorišta Gordane Ćurguz, do Lego izložbe, umetničko-zanatskih radionica, takmičenja u Kospleju i kviza znanja na temu aktuelnog bioskopskog hita „Vorkraft“ i serijala video-igara po kojem je snimljen.

Na kraju programa Udruženje Valinor nagradiće učesnike dečjeg likovnog konkursa na temu bajkovite i mitološke književnosti i filmova čije je radove kao najbolje izabrao žiri kojem je predsedavao čuveni sprski ilustrator Dobrosav Bob Živković.

Manifestacija “Tolkindan - Srednja Zemlja u susret Azerotu” trajaće od 15 časova do 21 čas, a ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na blagajni Reksa. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: