Kultura

Utorak, 05.02.2013.

11:52

Edi Izard još jedan dan u Beogradu!

Standup.rs i Dom omladine Beograda, organizatori nastupa Edija Izarda u Srbiji, saopštili su da su posle rasprodatih ulaznica za prvi nastup 29. marta zakazali još jedan nastup slavnog komičara u Velikoj sali DOB-a i to za 28. mart u 20h.

Izvor: B92

Default images

Sve karte za prvo gostovanje čuvenog stand up komičara 29. marta u Beogradu rasprodate su istog dana kada su karte i puštene u prodaju.

"Mick Perrin Worldwide i Urbani Ured (London calling comedy) u saradnji sa Standup.rs i Dom omladine Beograda, su akciju oko zakazivanja novog datuma odmah pokrenuli i na radost brojnih Izardovih fanova u Srbiji, objavili datum još jednog anstupa."

Ulaznice za drugi nastup Edija Izarda biće puštene u prodaju danas (utorak 5. februara) na svim prodajnim mestima Eventima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: