Kultura

Sreda, 02.07.2014.

14:45

"Bajkoholik" u Kući kralja Petra

Ove godine početak leta ne označava kraj pozorišne sezone. Ljubitelje pozorišta već početkom jula očekuje predstava Bajkoholik u Kući kralja Petra u Vase Pelagića 40.

Izvor: B92

Default images

Premijera je zakazana za subotu, 5. jul u 20h. Reprize su 6. i 8. jula u 20h i 22h.

Nastala u produkciji novoosnovanog Pozorišnog trupa: Siguran konj, Bajkoholik tematizuje bajke i dečije priče koje su nas na različite načine odredile kao osobe. Dve klijentkinje, terapeutkinja i njen supervizor prepuštaju se čudesnom svetu bajki koje su voleli u detinjstvu i upleću se u mrežu neobičnih međuljudskih odnosa.

Gledaoci će u prolasku kroz razne nivoe (pod)svesti imati priliku da prošetaju i kroz prostor Kuće kralja Petra zbog čega se predstava izvodi u intimnoj atmosferi za 20 gledalaca.

Predstava je nastala po tekstu Milene Đorđević u režiji Milana Kovačevića. Igraju Zorana Bećić, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Milan Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: