Koncert u znak sećanja na Milana Mladenovića i EKV

Koncert povodom 56. rođendana legendarnog frontmena sastava EKV Milana Mladenovića biće održan u Akademiji 28 u subotu 20. septembra.

Izvor: Tanjug

Subota, 13.09.2014.

11:38

Default images

Na ovogodišnjem koncertu nastupiće dva autorska benda, Uvertira iz Novog Sada i Peripetia iz Beograda, dok će specijalni gosti koncerta biti bend iznenađenja sastavljen od pojedinih članova benda Azil 5 i prijatelja.

Publika će tokom večeri imati prilike da čuje kompozicije Milana Mladenovića, EKV-a i Šarla Akrobate, a svaki od bendova izvešće i neke od svojih autorskih numera.

Iste večeri biće predstavljena i knjiga "Osećanja.O.Sećanja" Lidije Nikolić posvećena Margiti Stefanović, povodom 12 godina od smrti ove dive jugoslovenske i srpske rokenrol scene.

Knjiga će se prodavati po promotivnim cenama, a ulaz na koncert je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: