Uskoro Priručnik za princeze

U okviru dečje edicije "Knjiga za čitanje i maštanje" izdavačke kuće "Mono i Manjana" uskoro će se pojaviti još jedna zanimljiva knjiga - "Priručnik za princeze".

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.06.2008.

09:52

Default images

U ovom vodiču, uz bajkovite prikaze scena iz života pravih princeza ova knjiga podučava devojčice kako da pokažu ono najlepše u sebi kroz lepe manire, pravilno držanje, negovan izgled, vaspitanje, komunikaciju, zabavu...

Od ponašanja koje odlikuje istinske "princeze", izbora odeće koja treba da je lepa ali ne mora biti ni "firmirana" niti ekstravagantna, preko tajni lepe kose i kože, bontona pri izlascima pa sve do toga kako pronaći pravog "princa", ali ne u džipu već u svom razredu ili barem školi.

Saveti ove knjige treba da pomognu devojčicama da otkriju da je u njima sve vreme čučala jedna princeza kojoj je bilo potrebna mala pomoć da se pokaže.

Ova neobična knjiga za mlade biće predstavljena u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom iz Beograda na predstavi "Škola za princeze" u četvrtak, 26. juna u 11 sati .

Scenario po knjizi osmislila je Marijana Petrović, a u predstavi pored autorke učestvuju Dragana Stanisavljević sa članicama Baletskog studija i Dalibor Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: