Uslovi za vožnju: Kiša, vetar, sumaglica

Prognozirane padavine stvaraće nepovoljne uslove za vožnju u većem delu zemlje. Popodne kiša, sumaglica, niska oblačnost i magla.

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2017.

07:21

Uslovi za vožnju: Kiša, vetar, sumaglica
Getty images

Sve to stvara uslove za smanjenu vidljivost zbog čega će biti potreban dodatan oprez za volanom, kažu iz AMSS i upozoravaju na pojačan vetar i na jače bočne udare, koji u vožnji, mogu biti opasni.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, a tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, navodi se u saopšetnju AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: